stone100 Postat Octombrie 31, 2015 Partajează Postat Octombrie 31, 2015 am facut un vu-metru cu pic16f88 , l-am progrmat iar acum nu merge si nu stiu de ce ! posibil sa nu il fi programat cum terbuie ? sau fisierul gresit ? de aici e luat http://s-o.webnode.cz/vu-metr/ Link spre comentariu
stone100 Postat Octombrie 31, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2015 am verificat din nou circuitele si sunt bune , acum de curiozitate am luat toate hexurile de acolo, si tot degeaba , oare nu stiu eu sa il programez ? Link spre comentariu
stone100 Postat Octombrie 31, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2015 am pus hexul VUM0505.hex si vad ca in momentul cand misc semireglabilul ele stau aprinse si apoi se sting treptat dar semnal , nimic, am sa ma mai uit Link spre comentariu
stone100 Postat Octombrie 31, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2015 (editat) cam asa ramane, chiar nu inteleg ce are https://www.youtube.com/watch?v=cfmZIOOgeZc Editat Octombrie 31, 2015 de stone100 Link spre comentariu
stone100 Postat Octombrie 31, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2015 https://youtu.be/GHm9xqyRqtYchiar nu stiu ce sa ii mai fac , posibil sa fii stricat picul ? Link spre comentariu
fratello Postat Octombrie 31, 2015 Partajează Postat Octombrie 31, 2015 Cu ce programator/soft ai scris PIC-ul ? Ai facut setarile corecte ? "Programovací pojistky.CP:OFF, CCPMux:RB0, Debugger:OFF, WRT:Writable, CPD:OFF, LVP:OFF, BOREN:ON, MCLRE:I/O, PWRTE:Disabled, WDTE:ON, OSC:INTRC-I/O, IESO:OFF, FCMEN:OFF" Link spre comentariu
stone100 Postat Octombrie 31, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2015 acolo nu credeam ca suntsetarile pentru soft , am sa incerc sa il programez cu setarile de acolo , dar sincer unele nici nu stiu unde se gasesc Link spre comentariu
fratello Postat Noiembrie 1, 2015 Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 Spune-ne ce programator/soft folosesti ... Link spre comentariu
stone100 Postat Noiembrie 1, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 (editat) softu de la pickit 3 nu mplab ipe [/url] upload pics free image host Editat Noiembrie 1, 2015 de stone100 Link spre comentariu
fratello Postat Noiembrie 1, 2015 Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 Cu greu ma pot uita la fereastra Pickit-ului ... fiind distras de altceva Pune PIC-ul in programator si fa click pe "Tools". Link spre comentariu
stone100 Postat Noiembrie 1, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 (editat) eu mai merg la ceva petreceri de gasca si mai pun remixuri , si pe fundal cam asta gasesc , imediat am sa intru , ce fac mai departe ? Editat Noiembrie 1, 2015 de stone100 Link spre comentariu
stone100 Postat Noiembrie 1, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 ciudat este ca atunci cand intru in mplabx ipe si sa pot da connect cu pickit 3 fara nici un Uc pe bredboard nu se conecteaza si acum 3 zile se conecta , ce poate sa fie ? upload a gif Link spre comentariu
stone100 Postat Noiembrie 1, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 am reinstalat mplab ipe si la fail count dadea 1 , asa ca am dat reset count , acum e la 0 si tot imi da connection error Link spre comentariu
fratello Postat Noiembrie 1, 2015 Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 (editat) "Pune PIC-ul in programator si fa click pe "Tools"." Ma refeream strict la Pickit3. ------ MPLAB "zice" ca asa ar trebui setati bitii de configurare (settings.jpg). De aceea in Pickit trebuie setat ca in settings_Pickit.jpg. E doar o opinie ; nu am decat Pickit2 ; nu am realizat montajul deci nu pot garanta ca este corect ce spun. Oricum, un lucru este cert : trebuie schimbata setarea "defalut" din external_osc (adica cu quartz extern) in "internal_osc". Editat Noiembrie 1, 2015 de fratello Link spre comentariu
stone100 Postat Noiembrie 1, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 ok si apoi ? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum