Dima8930 Postat Noiembrie 5, 2015 Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 cei de la Sennheiser chiar baga in seama ce se vorbeste in forum si sar repede cu presa: http://arstechnica.com/gadgets/2015/11/sennheiser-unveils-40000-marble-clad-valve-amp-orpheus-headphones/ Link spre comentariu
DRACU Postat Noiembrie 5, 2015 Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 700 € la amazon, 500 în China.Totusi, prin high-end eu înteleg cam asa ceva. Am avut sansa sa ascult modelul predecesor în anii '90.totusi pretul este exagerat din toate punctele de vedere.Nu-i costa mai mult de 500 de euro toate materialele, ca ei negociaza la en-gros si 3000 de euro mana de lucru.Chiar cred ca am fost extrem de darnic cu mana de lucru...mai degraba 1500 euro cred ca e maxim de investitie posibila in asa ceva. Link spre comentariu
franzm Postat Noiembrie 5, 2015 Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 (editat) Ati uitat ceva esential: know-how. cei de la Sennheiser chiar baga in seama ce se vorbeste in forum si sar repede cu presa: http://arstechnica.com/gadgets/2015/11/sennheiser-unveils-40000-marble-clad-valve-amp-orpheus-headphones/ Ala-i jurnalism de doi bani gauriti si nu vine din partea lui Sennheiser. Castile au fost prezentate în '90 si s-au gasit începând cu '91 (nu în 2013 cum se afirma în "presa") iar în 2006 s-au mai fabricat câteva care s-au vândut fara amplificator. Editat Noiembrie 5, 2015 de franzm Link spre comentariu
alex20alex Postat Noiembrie 25, 2015 Partajează Postat Noiembrie 25, 2015 (editat) Şi eu sunt destul de interesat de aceste căşti ( Meze 99 Classics ), dar din păcate nu se pot asculta momentan la noi în ţară ( nu se pot nici măcar cumpăra de la un magazin care acceptă retururi ). Am văzut că sunt destul de lăudate, însă cum percepţia sunetului este subiectivă, este destul de riscant să cumperi o componentă din lanţul audio fără o audiţie în prealabil. Mai mult de 100 de lei n-as da pe nici o pereche de casti, in contextul in care la ~80 lei gasesti casti care se aud perfect si stau perfect pe cap, cablu siliconic care tine fara probleme de 7 ani. http://www.altex.ro/casti-sony-mdr-v150 Asta pentru că nu ai ascultat nişte căşti măcar decente. Cu 100 de lei, într-un sistem ''cascofil'' la nivel ''Mid-Fi'', abia cumperi un cablu interconect mai de doamne-ajută. Specificatiile tehnice sunt la nivelul unor casti de 100-150 de lei... Poţi să detaliezi, te rog? Mai exact, ce anume ai fi vrut să găseşti scris acolo, sa fie la nivel de 300$? Editat Noiembrie 25, 2015 de alex20alex Link spre comentariu
Dima8930 Postat Noiembrie 26, 2015 Partajează Postat Noiembrie 26, 2015 (editat) asta da hiba de marketing pentru cei de la meze! sa nu dea in proba pe la showroom de profil. sau macar sa vina ei si sa sustina marfa! pe mine asa m-au pacalit cei de la B&W, mi-au tinut calea la raionul de casti! dar au dat si reducere 25%. asteptam noutati Editat Noiembrie 26, 2015 de Dima8930 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum