belasajgo Postat Octombrie 30, 2015 Partajează Postat Octombrie 30, 2015 Am aflat de pe un alt forum de Meze - o firma romaneasca care produce casti audio de foarte buna calitate. http://www.mezeheadphones.com A mai auzit cineva de ei, sau cunoaste cineva produsele lor? "We aimed for perfection in every component it designed. CNC carved wood ear cups, cast zinc alloy hardware with electroplated coating, stamped manganese spring steel headband, memory foam, soft PU leather are the materials your hands and eyes will get to enjoy. No plastic here for you to see." "Besides the usual warranty everybody is offering we guarantee that the 99's are endlessly serviceable if any parts would ever need to be replaced because we did not build this headphones for them to break after 2 years so you can go buy new ones. No glue, just nuts and bolts." Link spre comentariu
Rx-Tx Postat Octombrie 30, 2015 Partajează Postat Octombrie 30, 2015 Unde zice ca sunt romani? Link spre comentariu
belasajgo Postat Octombrie 30, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2015 https://en.wikipedia.org/wiki/Meze_Headphones Link spre comentariu
elektronu85 Postat Octombrie 30, 2015 Partajează Postat Octombrie 30, 2015 Pai la 309 dolari americani... nu stiu cata lume cumpara casti de acolo, mai ales ca nici macar nu sunt casti destinate pentru studio sau dj. La banii aia sunt alternative mult mai profesionale.. eu unul n-as da in veci atata caciula de bani pe niste casti amarate... Link spre comentariu
Rx-Tx Postat Octombrie 30, 2015 Partajează Postat Octombrie 30, 2015 Pai sunt un moft, la fel ca Beats by dre. Tintesc si ei piata de snobi, amatorii de piese deosebite. Nu orice fraier se poate lauda ca are casti din lemn de cuc, pardon nuc suflat cu haur. Cei care fac astfel de achizitii nu se gandesc neaparat la calitatea audio/performanta ci mai degraba cum sa le faca viata amara vecinilor si colegilor care or sa moara de invidie ca n-au si ei asa accesorii. 1 Link spre comentariu
core Postat Octombrie 30, 2015 Partajează Postat Octombrie 30, 2015 poti da si 309 eur daca nu-ti convin dolarii, eu as da 309 ron pe doua bucati de lemn lustruite, arata bine pe standul de casti. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 31, 2015 Partajează Postat Octombrie 31, 2015 Industrial designer Antonio Meze founded Meze Audio in London, UK in 2009. Its headquarters were later moved to Romania and its name changed to Meze Headphones. P.S. Daca vorbim de traductoare de calitate, lemn, piele, metal, lucratura exemplara, 300$ sunt pomana... Link spre comentariu
daniel_88 Postat Octombrie 31, 2015 Partajează Postat Octombrie 31, 2015 Estetic arata foarte bine...la banii astia banuiesc ca nu se aud nici rau, totusi nu este vorba de un patent romanesc. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 31, 2015 Partajează Postat Octombrie 31, 2015 Ar fi fost o surpriza frumoasa, dar se pare ca nu... nici de data asta. Link spre comentariu
DRACU Postat Noiembrie 2, 2015 Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 se pot face casti electrostatice chiar foarte ieftin in regim diy...adica alea care pe raft afiseaza 2000 de lire pt o pereche le poti face cu 20 de lire si o luna de bibileala pt prima pereche pana te prinzi ce si cum... Link spre comentariu
Spitfire Postat Noiembrie 2, 2015 Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 Mai mult de 100 de lei n-as da pe nici o pereche de casti, in contextul in care la ~80 lei gasesti casti care se aud perfect si stau perfect pe cap, cablu siliconic care tine fara probleme de 7 ani. http://www.altex.ro/casti-sony-mdr-v150 Link spre comentariu
bmwh548 Postat Noiembrie 2, 2015 Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 Perfectiunea e relativa. Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 2, 2015 Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 De la SONY, am vreo duzina de casti. Cele mai scumpe sunt MDR-XB600 Gold, si MDR-XB40EX. Cele mici, comparate cu cele mai scumpe casti Sony, de prin 2000, suna NET superior. Nici nu se poate face o comparatie. Cele mari, calca in picioare casti entry, dar, din punctul meu de vedere, mai au foarte mult pana in punctul in care, la o lovitura de instrument, voi simti o senzatie in tot corpul. Este extrem extrem de complicat sa realizezi un ansamblu de casti, care sa te faca sa plangi. Date fiind conditiile si disponibilitatea de buget, as da mii de euro pe o pereche de casti care la un Enter Sandman, sa-mi "rupa coastele"... stiu ca suna ciudat, dar creierul poate extrapola spre astfel de feeling-uri... Link spre comentariu
zal Postat Noiembrie 3, 2015 Partajează Postat Noiembrie 3, 2015 Iar altcineva, cu alt ''procesor de sunet'' în cap va auzi altceva şi te va înjura că s-a luat după tine şi a cumpărat acele căşti de mii de parale. Cum zice bmwh548 : Perfectiunea e relativa. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum