Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

alternator opel astra 1.7dti

shark020

Postări Recomandate

Salut

Zilele trecute alternatoru model hitachi a decedat, mandrie mare alti bani alta distractie. Desfac alternatoru spernad ca e dus releu, unde constat ca una dintre periile rotolului acelea ce fac legatura intre bobina rotorului si carbunieste tocita si carbunele nu mai are pe ce face contact stand cuplat doar pe suportu de textolid. Intrebarea cum pot remedia aceasta buba deoarece nu am gasit nici o teava de cupru sa aibe diametru interior 29mm?

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Daniel_sv

1

• shark020

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Salut

Zilele trecute alternatoru model hitachi a decedat, mandrie mare alti bani alta distractie. Desfac alternatoru spernad ca e dus releu, unde constat ca una dintre periile rotolului acelea ce fac legatura intre bobina rotorului si carbunieste tocita si carbunele nu mai are pe ce face contact stand cuplat doar pe suportu de textolid. Intrebarea cum pot remedia aceasta buba deoarece nu am gasit nici o teava de cupru sa aibe diametru interior 29mm?

exista colector de cumparat si se poate schimba. cauta pe gogu colector alternator si gasesti. e mai sificil de schimbat si sa ai grija la firele care vin din rotor sa nu le rupi.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări