Nostalgic Postat Octombrie 30, 2015 Partajează Postat Octombrie 30, 2015 Am acest tv in lucru. M- a bagat in ceata. Functioneaza corect dar aleator dupa citeva secunde sau zeci de secunde se desincronizeaza pe linii o secunda ,doua,iar isi reia sincronizarea.bineinteles ca sunet nu are in momentul desincronizarii. Cale comuna este in modulul selector cu IC , TDA9817 .In momentul desincronizarii semnalul video contine impulsurile sincro linii ce ies din calea comuna si merg la intrarea lui TDA9361 .la iesirea video 9361 este corect si aici.Am schimbat cuartul de 12 MHZ de la TDA9361 imaginea era mai stabila dar alb-negru,se desincroniza mai rar.Alimentarile sint corecte,filtraje ...Cred ca circuitul PLL din TDA9361 se altereaza in acel moment .ce ar putea sa-l deranjeze? Daca imi sugerati vreo idee v-as fi recunocator.fac cinste cu un vin de buturuga ca s-a limpezit.Va multumesc! Link spre comentariu
bobo Postat Octombrie 30, 2015 Partajează Postat Octombrie 30, 2015 se comporta asa si pe av? daca da atunci verificati stabilizatoarele de 5v si 8v prin care se alimenteaza tda9361. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum