Tomsa Cosmin Postat Octombrie 30, 2015 Partajează Postat Octombrie 30, 2015 Am luat aceasta chinezarie de difuzor dibeisi b8023 Parametri Qts:0,297; Qms:2,3; Qes:0,3411; Spl:91 (wm); Vas:55L; Fo:36Hz; Md:25g; BL:7,4Tm; Sd:219cm2; Cms: 827,95uM/N Vreau sa-l folosesc pentru un sistem 2.1 de camera Aveti idee la ce dimensiuni sa-i fac cutia? Cat de cat sa nu sune ca din butoi Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 30, 2015 Partajează Postat Octombrie 30, 2015 Instaleaza asta ca-i gratis (download); http://www.linearteam.dk/?pageid=winisd La cone area, bagi 0.0219, NU 219 toate valorile sunt in SI. Metru, secunda, amper, volt, blabla... Vezi ca o sa ceara si puterea. Pune si tu un 100W, cu indulgenta. Si am impreasia ca si xmax, pe care nu-l ai... Te duci la own driver, dai new, bagi frumusel acolo tot ce ai, dai un nume difului, salvezi, dai new project, si il alegi... New, alegi vented, ca ai EBP 105 (adica Fs/Qes, 36/0.3411). O sa-ti apara o curba, si niste valori, volum incinta, frecventa de acord, etc., implicit corespunzator unui raspuns cat mai liniar. Baga 38 la frecventa, si modifica din volum incinta, pana o ai cat mai liniara posibil Curba adica.... Dupa aia, alege o dimensiune de port, pe care s-o si gasesti in magazin, vezi lungimea, si daca n-ai mach pe verde, pune-o mai mare, sau 2 bucati... Discutam peste 2 zile, cand visezi programul asta... Mura-n gura eu nu mai dau, ca m-am saturat de 7 ani. De azi, va invat sa pescuiti... ca sa va fie bine in viitor. Link spre comentariu
maryuss2011 Postat Octombrie 30, 2015 Partajează Postat Octombrie 30, 2015 De azi, va invat sa pescuiti... ca sa va fie bine in viitor. bun raspuns Link spre comentariu
bercenaru Postat Octombrie 31, 2015 Partajează Postat Octombrie 31, 2015 Bubuiala ca bubuiala, dar satelitii din ce ii faci? Link spre comentariu
Tomsa Cosmin Postat Octombrie 31, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 31, 2015 Bubuiala ca bubuiala, dar satelitii din ce ii faci? pentru ei m-am gandit la niste difuzoare tot de la Dibeisi ,de vreo 13 cm Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum