Vizitator cazanionut Postat Februarie 26, 2007 Partajează Postat Februarie 26, 2007 mi-am cumparat acuma un led in 4 culori si nu stiu cum sa fac sa se aprinda simultan culorile una dupa cealalta.Ma puteti ajuta cu ceva sfatur.PS : vreau sa fac un montaj simplu o baterie si un intrerupator si restul ce mi-ar mai trebui? sa nu fie complicat. multumesc Blind: Mutat la incepatori Link spre comentariu
zal Postat Februarie 26, 2007 Partajează Postat Februarie 26, 2007 Exista leduri multiple cu montaj inclus care face jocuri de lumini. Link spre comentariu
Bala Postat Februarie 26, 2007 Partajează Postat Februarie 26, 2007 PS : vreau sa fac un montaj simplu o baterie si un intrerupator si restul ce mi-ar mai trebui? sa nu fie complicat. multumescIti mai trebuie o rezistenta legata in serie cu LED-ul pentru limitarea curentului. Link spre comentariu
vasilenicolae52 Postat Februarie 26, 2007 Partajează Postat Februarie 26, 2007 << sa se aprinda simultan culorile una dupa cealalta >> ... cum vine asta ? Link spre comentariu
blackthorium Postat Februarie 27, 2007 Partajează Postat Februarie 27, 2007 Cred ca vrea un montaj in genul celor cu 4017. Am atasat ceva care ar putea fi ce te intereseaza. Link spre comentariu
Vizitator cazanionut Postat Martie 2, 2007 Partajează Postat Martie 2, 2007 As dori o schita simpla sau o lista de componente nu super complicata cu circuite sau zicetimi de unde sa-mi cumpar componentele ce-mi trebuie pentru realizarea acestui circui , ceva magazin online.Multumesc Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 2, 2007 Partajează Postat Martie 2, 2007 hint:chestia aia dreptunghiulară şi animată e un link. descoperă unde duce!! :yawinkle: Link spre comentariu
schnapy Postat Martie 3, 2007 Partajează Postat Martie 3, 2007 Te referi cumva la asa ceva???? Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum