mitokadona Postat Noiembrie 2, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 ...merge MD1802FX cand am primit televizorul, in sursa era montat S2000AF, care era defect, a fost inlocuit cu MD1803DFX pana am facut rost tot de un S2000AF pe care l-am recuperat de pe o placa de monitor pc. acum in sursa este montat S2000AF. ...atasez imagini cu defectul care persista si inca nu l-am rezolvat. astazi pe la amiaza televizorul s-a defectat subit! ...nu se mai aprindea ledul rosu, l-am desfacut si am gasit siguranta de pe alimentare intrerupta si cablul de alimentare "impuscat". am pus o siguranta de 2,5A/250V, am schimbat cablul de alimentare si tv-ul a prins viata. ...m-am gandit ca ceva nu este in regula de s-a defectat tv-ul din senin si am masurat tensiunea de la retea, in loc de 220V am gasit mult mai mult, adica... imaginile de mai jos va arata cat, si eu am fost mirat!!! tv-ul se afla la serviciu si sper sa nu mai am asa surprize cu tensiunea furnizata de E-ON! ...a mai gasit careva tensiuni asa de mari la priza? Link spre comentariu
adydep Postat Noiembrie 2, 2015 Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 Verificati bateria multimetrului! Link spre comentariu
mitokadona Postat Noiembrie 2, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 Bateria este buna, pe ecran apar mai multe caracrere deoarece a fost uitat multimetrul le o soba de teracota care era incinsa si s-a deformat carcasa. Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 2, 2015 Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 Masoara pe condul mare cat este si lamurim Link spre comentariu
mitokadona Postat Noiembrie 2, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 masuratorile au fost facute astazi la ora 11:40, pe la ora 12:30 tensuinea a revenit mai la normal, adica fluctua intre 218-225V. ...cand a fost tensiunea marita s-au ars toate becurile, exceptie au facut-o tuburile fluorescente. Link spre comentariu
giany Postat Noiembrie 2, 2015 Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 tensiunea pe condul mare dar cu un alt multimetru si eu cred ca are baterie slaba si masoara eronat Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum