Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Tv Goldstar CKT-2135

mitokadona

Postări Recomandate

...merge MD1802FX

cand am primit televizorul, in sursa era montat S2000AF, care era defect, a fost inlocuit cu MD1803DFX pana am facut rost tot de un S2000AF pe care l-am recuperat de pe o placa de monitor pc. acum in sursa este montat S2000AF.
...atasez imagini cu defectul care persista si inca nu l-am rezolvat.

Posted Image

Posted Image

astazi pe la amiaza televizorul s-a defectat subit!
...nu se mai aprindea ledul rosu, l-am desfacut si am gasit siguranta de pe alimentare intrerupta si cablul de alimentare "impuscat".
am pus o siguranta de 2,5A/250V, am schimbat cablul de alimentare si tv-ul a prins viata.

...m-am gandit ca ceva nu este in regula de s-a defectat tv-ul din senin si am masurat tensiunea de la retea, in loc de 220V am gasit mult mai mult, adica... imaginile de mai jos va arata cat, si eu am fost mirat!!!

Posted Image

Posted Image

tv-ul se afla la serviciu si sper sa nu mai am asa surprize cu tensiunea furnizata de E-ON!

...a mai gasit careva tensiuni asa de mari la priza?
Link spre comentariu

masuratorile au fost facute astazi la ora 11:40, pe la ora 12:30 tensuinea a revenit mai la normal, adica fluctua intre 218-225V.

...cand a fost tensiunea marita s-au ars toate becurile, exceptie au facut-o tuburile fluorescente.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări