kata_tel Postat Octombrie 29, 2015 Partajează Postat Octombrie 29, 2015 Are un prieten o usa la garaj si i-am montat in fata usii afara un reflector de 20 watti led. El ar vrea cand apasa la telecomanda de deschirea usii sa se aprinda reflectorul. Usa are in interior un bec , el zice ca e la 24 volti nu m-am uitat inca acolo cred ca are garantie usa si daca desfac sa nu piarda garantia. M-am gandit ca in paralel cu becul sa montez un releu de 24volti de la o centrala. Contactul de la releu il folosesc la reflectorul de afara. As putea?? Ms Link spre comentariu
digix Postat Octombrie 29, 2015 Partajează Postat Octombrie 29, 2015 Daca vrei sa fii perfect noninvaziv lipesti un magnet pe usa acolo unde se deschide si un releu reed pe toc. Link spre comentariu
kata_tel Postat Octombrie 29, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2015 Aha buna idee digix.msStie cineva cam cat duce un contact magnetic cu fir folosit la sistemele de alarma? Ms Link spre comentariu
digix Postat Octombrie 29, 2015 Partajează Postat Octombrie 29, 2015 Cand usa e deschisa contactul releului reed este deschis. Va trebui sa faci un inversor, minimal un tranzistor cu contactul de la reed conectat intre baza si emitor care comanda un releu cu contact normal deschis. Link spre comentariu
briobit Postat Octombrie 29, 2015 Partajează Postat Octombrie 29, 2015 Sau folosesti un contact magnetic de la alarme care are tot ce trebuie (Com, Nc si No) si arata ca in poza de mai jos. Link spre comentariu
kata_tel Postat Octombrie 29, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2015 Am sa caut un intrerupator magnetic cu fir. Multumesc baieti. O zi buna Link spre comentariu
leoncris Postat Octombrie 29, 2015 Partajează Postat Octombrie 29, 2015 Servomotorul este la 24V , asa ca ... Link spre comentariu
kata_tel Postat Octombrie 29, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2015 nustiu daca servomotorul este la 24v . becul e de 24v, are un bec care se aprinde inautru pe consola usii. Link spre comentariu
leoncris Postat Octombrie 29, 2015 Partajează Postat Octombrie 29, 2015 Toate's pe 24 , da' de ce simpu daca se poate ... complicat ! Link spre comentariu
larbaloo Postat Octombrie 29, 2015 Partajează Postat Octombrie 29, 2015 poti incerca si ceva cu actionare mecanica (cand se deschide usa de la garaj sa se actioneze mecanic un switch din acela cu lamela ) http://www.mivarom.ro/catalog/product_info.php/intrerupator-lamela-vs15n02-p-8635 Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 29, 2015 Partajează Postat Octombrie 29, 2015 (editat) poti incerca si ceva cu actionare mecanica (cand se deschide usa de la garaj sa se actioneze mecanic un switch din acela cu lamela ) http://www.Reclama...... Nu e voie sa punem linck-urile catre magazine....pe acest forum...daca chiar vrem sa-i ajutam..exista optiunea de mesaj privat... Editat Octombrie 29, 2015 de FLORIN IORDACHE Link spre comentariu
kata_tel Postat Octombrie 30, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2015 Intrerupator din acesta cu lamela am . am sa-l montez pe sina unde merg rolele la usa normal pe capat. Daca nu adaptez cumva exact la inceput cum apasa la telecomanda sa se aprinda li lumina afara.ms Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum