Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

montare releu usa garaj

kata_tel

Postări Recomandate

Are un prieten o usa la garaj si i-am montat in fata usii afara un reflector de 20 watti led. El ar vrea cand apasa la telecomanda de deschirea usii sa se aprinda reflectorul. Usa are in interior un bec , el zice ca e la 24 volti nu m-am uitat inca acolo cred ca are garantie usa si daca desfac sa nu piarda garantia. M-am gandit ca in paralel cu becul sa montez un releu de 24volti de la o centrala. Contactul de la releu il folosesc la reflectorul de afara. As putea?? Ms

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• kata_tel

5

• leoncris

2

• digix

2

• briobit

1

Top autori în acest subiect

Cand usa e deschisa contactul releului reed este deschis.

Va trebui sa faci un inversor, minimal un tranzistor cu contactul de la reed conectat intre baza si emitor care comanda un releu cu contact normal deschis.

Link spre comentariu

poti incerca si ceva cu actionare mecanica (cand se deschide usa de la garaj sa se actioneze mecanic un switch din acela cu lamela )

http://www.Reclama......

Nu e voie sa punem linck-urile catre magazine....pe acest forum...daca chiar vrem sa-i ajutam..exista optiunea de mesaj privat... :reytre​ 

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu

Intrerupator din acesta cu lamela am . am sa-l montez pe sina unde merg rolele la usa normal pe capat. Daca nu adaptez cumva exact la inceput cum apasa la telecomanda sa se aprinda li lumina afara.ms

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări