Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv veryo

bubusmecherul

Postări Recomandate

da,sau poti monta si un semireglabil in locul rezistentei si sa ajustati pana dispare acel bazait provenit din final audio sau poti monta si un mic potentiometru pe panoul frontal al tv-ului ca situatie de compromis,asta daca clientul nu este prea pretentios.

Trebuie intrebat clientul de doua ori inainte sa-i gaurim aparatul,ca altfel.... :bataie

Editat de Andrei Tabacaru
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 54
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bubusmecherul

13

• adydep

11

• Radiotelegrafist

9

• Florinel TV

8

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Trebuie intrebat clientul de doua ori inainte sa-i gaurim aparatul,ca altfel.... :bataie

eu recunosc ca am facut treaba asta cand nu am avut alta alternativa,bineinteles ca am intrebat clientul inainte sa ma apuc de operatiune(astea sunt cazuri extrem de rare si pot fii numarate pe degete,dar totusi sa intamplat)

Link spre comentariu

inca un tv mutilat  :rade: bravooo :aplauze tineo tot asa  :bataie

se vede ca nu ai citit tot ce sa scris,altfel nu te aruncai asa repede cu mistocareli ci dadeai un raspuns plauzibil.pe vremea lu ceasca la nevoie schimbam tuburi cinescop cu ce se gasea indiferent de dimensiune ajustand din dimensiunile carcasei tv.

Link spre comentariu

se vede ca nu ai citit tot ce sa scris,altfel nu te aruncai asa repede cu mistocareli ci dadeai un raspuns plauzibil.pe vremea lu ceasca la nevoie schimbam tuburi cinescop cu ce se gasea indiferent de dimensiune ajustand din dimensiunile carcasei tv.

da pe vremea aceia faceai tot ce se putea sa poata clientul sa se uite la tv asa faceam si eu sa fie clientul multumit sa se uite la tv ca nu era cu ce dar aici este vorba de alceva acum sunt piese dar depinde cine lucreaza la el pai asta nu este o problema ca nu se poate face aici este problema de depanator  :rade:

si cu asta am incheiat  :limb:  daca trimite sasiul la mine ai sa vezi ca se rezolva fara probleme

si este un sasiu destul de usor de reparat dar asta cel putin pentru mine dar pentru alti li se pare prea greu

si ce raspuns pot sai dau eu zic una si el face alta cind am sasiul pe masa este una si cind este la el este alta eu nu stiu cei acolo pina nu te uiti cu ochi tai 

pe placa 

si stii prea bine cind este un depanator ca tine este alceva crezi ca nu vreau sal ajut chiar vreau dar este imposibil cite o data 

si iam dat un raspuns mai sus sa schimbe dumpul dar nu ma ascultat ca si cu MSP sau fara el posibil cu soft alterat si stv-ul tot prin scl si sda merge controlat dar nu ma ascultat trebuia sal mutileze asa modificari le fac si eu dar cind este jungla cu probleme si nu este de gasit si ca sa se uite clientul la tv pina se gaseste integrat trag un fir de la scart direct pin la circuitul de sunet aceasta metoda o fac doar din lipsa de piesa 

Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu
si cu asta am incheiat  :limb:  daca trimite sasiul la mine ai sa vezi ca se rezolva fara probleme

si este un sasiu destul de usor de reparat dar asta cel putin pentru mine dar pentru alti li se pare prea greu

pai când inchei ca tot editezi din 2 in 2 minute

altora li se pare grea limba romana

Editat de naetv
Link spre comentariu

da pe vremea aceia faceai tot ce se putea sa poata clientul sa se uite la tv asa faceam si eu sa fie clientul multumit sa se uite la tv ca nu era cu ce dar aici este vorba de alceva acum sunt piese dar depinde cine lucreaza la el pai asta nu este o problema ca nu se poate face aici este problema de depanator :rade:si cu asta am incheiat :limb: daca trimite sasiul la mine ai sa vezi ca se rezolva fara problemesi este un sasiu destul de usor de reparat dar asta cel putin pentru mine dar pentru alti li se pare prea greusi ce raspuns pot sai dau eu zic una si el face alta cind am sasiul pe masa este una si cind este la el este alta eu nu stiu cei acolo pina nu te uiti cu ochi tai pe placa si stii prea bine cind este un depanator ca tine este alceva crezi ca nu vreau sal ajut chiar vreau dar este imposibil cite o data si iam dat un raspuns mai sus sa schimbe dumpul dar nu ma ascultat ca si cu MSP sau fara el posibil cu soft alterat si stv-ul tot prin scl si sda merge controlat dar nu ma ascultat trebuia sal mutileze asa modificari le fac si eu dar cind este jungla cu probleme si nu este de gasit si ca sa se uite clientul la tv pina se gaseste integrat trag un fir de la scart direct pin la circuitul de sunet aceasta metoda o fac doar din lipsa de piesa

Eu m-am chinuit mai bine de 5 postari sa-i explic cum sa duca firul de la scart la pin 55 jungla,oare cate postari trebuia sa scriu ca sa il poata depana in varianta originala,fara modificari???(cu urmarirea semnalului audio JF,cu dump, etc).Cred ca ramaneam fara tastatura la calculator!
Link spre comentariu

Eu m-am chinuit mai bine de 5 postari sa-i explic cum sa duca firul de la scart la pin 55 jungla,oare cate postari trebuia sa scriu ca sa il poata depana in varianta originala,fara modificari???(cu urmarirea semnalului audio JF,cu dump, etc).Cred ca ramaneam fara tastatura la calculator!

si eu nam spus ca vina e a depanatorului

si alta data sa nu te mai chinui ca nu merita un tv asa modificari ca eu tin la electronica si numi place sa se faca asa ceva intrun tv care se poate repara cum a fost original crezi ca eu nu puteam sai dau aceste sfaturi dar nu vreau aceste modificari mie mi se rupe inima cind citesc asa ceva despre un tv la care se poate face perfect pentru un fleac

pai când inchei ca tot editezi din 2 in 2 minute

altora li se pare grea limba romana

aici nu suntem la scoala si ai grija ca si tu ai editat aici deci unde e problema 

Link spre comentariu

Domnul Florin,si scuze dar vad ca  tare te lauzi  si spui daca  aveai sasiul pe masa dvs reparai in doua minute,curios acest lucru dar nu stiu ce spun propretari de TV care va aduce la reparat TV-ul si cat de bine ai reparat TV -ul si cat de mult finctioneaza ,si sunt multumiti clienti de reparatia  TV-uri de dvs ? daca da ,e  bine sa va laude clienti care au raparat TV la dvs nu sa va laudati dvs singur

Link spre comentariu

Domnul Florin,si scuze dar vad ca  tare te lauzi  si spui daca  aveai sasiul pe masa dvs reparai in doua minute,curios acest lucru dar nu stiu ce spun propretari de TV care va aduce la reparat TV-ul si cat de bine ai reparat TV -ul si cat de mult finctioneaza ,si sunt multumiti clienti de reparatia  TV-uri de dvs ? daca da ,e  bine sa va laude clienti care au raparat TV la dvs nu sa va laudati dvs singur

citeste si vezi ca nu am zis cal repar in doua minute :96  in 2 minute a spus colegu naetv mai sus ca editez nu am zis eu cal repar in 2 minute de reparat il repar dar asta nu se stie nici o data cit va dura ai inteles si alta data sati tii gura  :secret ca daca nu nu o sa te mai ajut nici o data 

Editat de Harhas Florin
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări