Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv veryo

bubusmecherul

Postări Recomandate

Daca este jungla defecta,exista o solutie de compromis anume intrarea cu semnal audio de la pinii 2sau6scart la pinul 55 jungla (ocolim jungla)iar volumul sonor v-a fi reglat din decodor.

Atunci aplicati varianta de mai sus(ca solutie de comprimis Si depanare rapida) Editat de Andrei Tabacaru
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 54
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bubusmecherul

13

• adydep

11

• Radiotelegrafist

9

• Florinel TV

8

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Duceti un fir de la pinul 2 sau 6al mufei scart,in locul pinului 55 jungla(adica intrerupeti legatura pinului 55 jungla cu cablajul)Ideea este ca se vine cu semnal audio direct in final ocolind jungla,iar volumul se regleaza din decodor!Este foarte simplu!

Editat de Andrei Tabacaru
Link spre comentariu

Duceti un fir de la pinul 2 sau 6al mufei scart,in locul pinului 55 jungla(adica intrerupeti legatura pinului 55 jungla cu cablajul)Ideea este ca se vine cu semnal audio direct in final ocolind jungla,iar volumul se regleaza din decodor!Este foarte simplu!

pai si nu apare acel zgomot de fond(fasait)generat de etajul final?

Link spre comentariu

Ce norma de sunet sa seteze pe AV?(pe antena zice ca merge0Nu mai prostiti omul degeaba.Acolo asta trebuie facut mers pe semnal de la scart pana la audio si vazut unde se intrerupe.Pe pinul 14 la jungla ar trebui sa aiba semnal audio din scart.Pe 55 jungla audio catre final.

Normal! N-are nimic "s**a cu prefectura" ...,pe AV n-are nici o treaba cu norma de sunet...

Link spre comentariu

Este  foarte  simplu  de  jupuit  clientul  de  bani,într-adevăr  cu  improvizaţii  de  genul  ăsta  fara  a  se  stabili  cu  exactitate  daca  e  jungla  defecta  sau  nu..

Link spre comentariu

mersi,o sa incerc varianta zisa de dumneavoastra,si revin.

mai bine verifica cu un ociloscop - vazut inainte si dupa STV223x - pinii 14 , 55 - ai intrare si nu ai iesire este integratul , nu ai nici intrare mai cautam

Link spre comentariu

Este  foarte  simplu  de  jupuit  clientul  de  bani,într-adevăr  cu  improvizaţii  de  genul  ăsta  fara  a  se  stabili  cu  exactitate  daca  e  jungla  defecta  sau  nu..

Nu este vorba de jupuit clientul-Doamne fereste-este doar o solutie de compromis-cum am spus in #13- in cazul in care jungla STV224X este avariata la sectiunea comutator A/V.

mai bine verifica cu un ociloscop - vazut inainte si dupa STV223x - pinii 14 , 55 - ai intrare si nu ai iesire este integratul , nu ai nici intrare mai cautam

Poate ca nu are osciloscop(desi am spus si in alte postari ca-orice atelier care se respecta dispune de unul),iar ca sa repet teoria utilizarii castii telefonice(utilizata in vechile aparate EM-72)-in lipsa osciloscopului-pentru urmarirea semnalului audio de JF dureaza prea mult.Am expus o solutie simpla,practica,de compromis la indemana oricui.

Link spre comentariu

Banuiam ca asta s-a facut in primul rand..., sau nu?

poate a facut si asta dar nu a spus nimic si poate nu-l crede pe dan cod ca stie ca nu se pricepe :rade: si o sa ma creada pe mine  :rade: 

Poate ca nu are osciloscop(desi am spus si in alte postari ca-orice atelier care se respecta dispune de unul),iar ca sa repet teoria utilizarii castii telefonice(utilizata in vechile aparate EM-72)-in lipsa osciloscopului-pentru urmarirea semnalului audio de JF dureaza prea mult.Am expus o solutie simpla,practica,de compromis la indemana oricui.

la asa ceva mai merge si cu un set de boxe de calculator si iei semnal pe traseu din diferite puncte dupa schema , daca stii sa citesti schema

Link spre comentariu

Revin,dom tabacaru am facut cum ati spus,am intrerupt pinul 55 al junglei,mam prins cun fir de pinul 55 pana la pinul 6,4 al scartului,acum nu mai am nici un fasait,se aude doar putin pocnituri ceva de genul.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări