Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

tv veryo

bubusmecherul

Postări Recomandate

• Răspunsuri 54
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bubusmecherul

13

• adydep

11

• Radiotelegrafist

9

• Florinel TV

8

Top autori în acest subiect

Imagini postate

lam adus de la om de acasa,si la om aceasi chestie,fara sunet pe dolce,dor fasait,si putina voce se aude in acel fasait,norma DK,BG,leam modificat,dar tot aceasi chestie,decodor am si eu tot dolce,si asa face si la mine,

Link spre comentariu

e cu doua defuzoare,si pe mufele RCA tot asa face,are trei in spate+trei in fata.pe cablu tv are sunet normal,iar omul are dolce,si la aparatul dolce nu are mufe RCA,are numai scart atat,va rog.pe ce pin al scartului din tv sa verific.

Editat de bubusmecherul
Link spre comentariu

este unul 2x4 terminale,nu stiu exact denumirea lui ca nu am avut deaface cu asemenea defect la acest sasiu,tot ce stiu este ca se numeste (P urmat de vreo trei cifre)

Link spre comentariu

Ce norma de sunet sa seteze pe AV?(pe antena zice ca merge0Nu mai prostiti omul degeaba.Acolo asta trebuie facut mers pe semnal de la scart pana la audio si vazut unde se intrerupe.Pe pinul 14 la jungla ar trebui sa aiba semnal audio din scart.Pe 55 jungla audio catre final.

Link spre comentariu

Avand in vedere ca decodorul Dolce are iesire RF,nu are rost sa va complicati.Pur si simplu conectati decodorul la tv prin mufa de antena cu un cablu coaxial(de tipul celor folosite la videorecordere)si cautati pe tv in banda UHF unde emite decodorul.Daca este jungla defecta,exista o solutie de compromis anume intrarea cu semnal audio de la pinii 2sau6scart la pinul 55 jungla (ocolim jungla)iar volumul sonor v-a fi reglat din decodor.

Editat de Andrei Tabacaru
Link spre comentariu

in ca

Avand in vedere ca decodorul Dolce are iesire RF,nu are rost sa va complicati.Pur si simplu conectati decodorul la tv prin mufa de antena cu un cablu coaxial(de tipul celor folosite la videorecordere)si cautati pe tv in banda UHF unde emite decodorul.

in cazul acesta nu mai are stereofonie in defuzoare in plus si calitatea imaginii difera cat decat.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări