bubusmecherul Postat Octombrie 29, 2015 Partajează Postat Octombrie 29, 2015 Am primit acest tv veryo,sasiu 11ak30a11,cu urmaorul defect,pe cablu am sunet,iar,pe scart daca al conectez la dolce,fasait si putina voce se aude,ce sa verific,va rog. Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 29, 2015 Partajează Postat Octombrie 29, 2015 Calea de sunet de la scart pana la final. Link spre comentariu
electron49 Postat Octombrie 29, 2015 Partajează Postat Octombrie 29, 2015 seteazai norma de sunet. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 29, 2015 Partajează Postat Octombrie 29, 2015 decodoru este bun incearcal pe alt tv prima data Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Octombrie 29, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2015 lam adus de la om de acasa,si la om aceasi chestie,fara sunet pe dolce,dor fasait,si putina voce se aude in acel fasait,norma DK,BG,leam modificat,dar tot aceasi chestie,decodor am si eu tot dolce,si asa face si la mine, Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Octombrie 29, 2015 Partajează Postat Octombrie 29, 2015 seteazai norma de sunet. aceasta operatiune are efect numai cand este conectat la cablu tv(in.rf) Link spre comentariu
naetv Postat Octombrie 29, 2015 Partajează Postat Octombrie 29, 2015 e cu msp - e stereo sau mono ? are mufe rca - tot asa face ? Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Octombrie 29, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2015 (editat) e cu doua defuzoare,si pe mufele RCA tot asa face,are trei in spate+trei in fata.pe cablu tv are sunet normal,iar omul are dolce,si la aparatul dolce nu are mufe RCA,are numai scart atat,va rog.pe ce pin al scartului din tv sa verific. Editat Octombrie 29, 2015 de bubusmecherul Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Octombrie 29, 2015 Partajează Postat Octombrie 29, 2015 defectul poate fii si din acel circuit integrat(comutatorul electronic AV) Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Octombrie 29, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2015 care intergrat are vreo denumire cumva,va rog. Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Octombrie 29, 2015 Partajează Postat Octombrie 29, 2015 este unul 2x4 terminale,nu stiu exact denumirea lui ca nu am avut deaface cu asemenea defect la acest sasiu,tot ce stiu este ca se numeste (P urmat de vreo trei cifre) Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 29, 2015 Partajează Postat Octombrie 29, 2015 Ce norma de sunet sa seteze pe AV?(pe antena zice ca merge0Nu mai prostiti omul degeaba.Acolo asta trebuie facut mers pe semnal de la scart pana la audio si vazut unde se intrerupe.Pe pinul 14 la jungla ar trebui sa aiba semnal audio din scart.Pe 55 jungla audio catre final. Link spre comentariu
adydep Postat Octombrie 29, 2015 Partajează Postat Octombrie 29, 2015 (editat) Avand in vedere ca decodorul Dolce are iesire RF,nu are rost sa va complicati.Pur si simplu conectati decodorul la tv prin mufa de antena cu un cablu coaxial(de tipul celor folosite la videorecordere)si cautati pe tv in banda UHF unde emite decodorul.Daca este jungla defecta,exista o solutie de compromis anume intrarea cu semnal audio de la pinii 2sau6scart la pinul 55 jungla (ocolim jungla)iar volumul sonor v-a fi reglat din decodor. Editat Octombrie 29, 2015 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Octombrie 29, 2015 Partajează Postat Octombrie 29, 2015 in ca Avand in vedere ca decodorul Dolce are iesire RF,nu are rost sa va complicati.Pur si simplu conectati decodorul la tv prin mufa de antena cu un cablu coaxial(de tipul celor folosite la videorecordere)si cautati pe tv in banda UHF unde emite decodorul. in cazul acesta nu mai are stereofonie in defuzoare in plus si calitatea imaginii difera cat decat. Link spre comentariu
bubusmecherul Postat Octombrie 29, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2015 dom Tabacaru tocmai asta este problema,ca panarama asta de decodor dolce nu are mufa RF,numai scart are,alceva nu mai are,decat intrarea LNB. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum