Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Invertor -constructie

Postări Recomandate

Vizitator qwe

Păi ar trebui să spui întâi ce trebuie să facă acel montaj ..... Dacă e ce cred eu , eu zic că nu merge sau , în cel mai bun caz , merge prost . 

Dar e posibil și ca tu să fi pus o schemă incompletă.

E o schema cu un invertor cu frecventa 4 Khz modulat cu 60Hz sinus, si sa am smnal SPWM pe esirile 14-11 sg3524, am intrebat e posibil sa fie modulat In pinu 1 al integratului. 

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 38
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

E o schema cu un invertor cu frecventa 4 Khz modulat cu 60Hz sinus, si sa am smnal SPWM pe esirile 14-11 sg3524, am intrebat e posibil sa fie modulat In pinu 1 al integratului. 

Deci e ce am bănuit . Nu , nu cred că merge . 

Unde ai întrebat și ce ai întrebat ? 

PS Când găsiți chestii din astea ”ciudate” pe net , de ce nu întrebați autorul în loc să stresați lumea pe-aici ? De unde putem noi știi ce a gândit ăla ? 

Editat de UDAR
Link spre comentariu

Nu , nu e chiar același lucru . La schema de amplificator prezentată pe durata impulsului conduce o ramură , pe durata pauzei - cealaltă. La ”invertor” avem impulsuri cu perioadă aproximativ egală ( frecvența de modulație e mult mai mică decât cea a oscilatorului ) pe cele două primare . Înseamnă că în secundar avem impulsuri de polaritate alternantă dar egale ca perioadă - adică zero prin integrare . Cine dorește e liber să simuleze sau ... să experimenteze.

PS E Forum , deci mi-am exprimat o părere.

Editat de UDAR
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări