dem3ntor Postat Octombrie 28, 2015 Partajează Postat Octombrie 28, 2015 salut am un ups apc back-ups 350 pe care as vrea sa il folosesc la o centrala termica, in caz de intrerupere a curentului, dar nu stiu daca merge dpdv al tusiunii de iesire va rog sa imi spuneti daca ar merge? Multumesc! Link spre comentariu
costi75 Postat Octombrie 28, 2015 Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Daca ai da mai multe detalii despre ups si centrala, poate s-ar gasi mai usor un raspuns. Link spre comentariu
dem3ntor Postat Octombrie 28, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2015 ups-ul este asta: https://www.cdw.com/shop/products/APC-Back-UPS-CS-350/290573.aspx iar centrala este una pe lemne cu 2 pompe de 60w Link spre comentariu
dem3ntor Postat Octombrie 29, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2015 revin tot eu: pe olx am gasit un ups http://olx.ro/oferta/sursa-ups-pentru-centrale-termice-IDnMb0.html v-mark 500vp sper sa nu se considere reclama, care se vinde ca UPS pentru centrala si este tot modified sinewave, Link spre comentariu
digix Postat Octombrie 29, 2015 Partajează Postat Octombrie 29, 2015 Trebuie sa fie sinus pur, ai motoare ca sarcina. Fiind centrala pe lemne ai nevoie si de autonomie mai mare incearca asta: http://www.mivarom.ro/catalog/product_info.php/ups-centrale-termice-550va-400w-fara-accu-intex-p-7760 Link spre comentariu
Marian Postat Octombrie 29, 2015 Partajează Postat Octombrie 29, 2015 UPS pentru centrale termice pe naiba... ( ma refer la link-ul de pe olx ) E o chinezarie de la mivarom pe care respectivul a cumparat-o cu 192 lei ( atat e pretul acolo ) si o da mai mult decat dublu, culmea, si fara acumulator... Pe bune? Eu n-as da nici 50 de lei pe el. Am si eu varianta de 650VA luata acum ceva ani de acolo dar pe care nu-l mai folosesc, si deci stiu despre ce vorbesc, este o unda cat se poate de patratoasa pe iesire, nu are ce sa caute la centrale termice. Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 29, 2015 Partajează Postat Octombrie 29, 2015 Am mai văzut și eu la un coleg de serviciu un astfel de UPS pe care-l cumpărase cu 500 Lei !!! ca fiind ,,UPS pentru centrale termice,, în fapt un banal UPS (fără acumulator) și în locul prizelor tipice de PC avea montate două prize SCHUKO....mai trebuia să-și cumpere și un acumulator auto în afară de asta. Link spre comentariu
amudsen Postat Octombrie 29, 2015 Partajează Postat Octombrie 29, 2015 UPS sinus pur si cu functie de incarcare baterie, cred ca trece undeva de 1000 lei, de fapt ceeea ce spun ei ca ar fi sinus pur e de fapt "patratos" fractionat. Cu cat o fractioneaza mai bine invertorul, cu atat e mai apropiata de sinus. O solutie de compromis am adoptat-o la o centrala, cu un ups "normal" dar pe partea de alimentare a pompei am pus un filtru LC. Deocamdata functioneaza bine, pentru partea de incarcare acumulator (cel incorporat in ups nu reuseste sa incarce acumulatorul de masina)am facut un redresor care incarca automat atunci cand situatia o impune (de fapt e un bloc ce include un termostat electronic, sesizor tensiune retea, verificare tensiune acumulator, comutare automat/manual, etc.). Link spre comentariu
digix Postat Octombrie 29, 2015 Partajează Postat Octombrie 29, 2015 Ceva detalii despre constructia filtrului LC ne puteti da ? Ati testat cumva cat consuma pompa alimentata direct din retea si cat consuma cand este pe UPS ? Cat de zgomotoasa devine pompa cand trece pe UPS ? Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 29, 2015 Partajează Postat Octombrie 29, 2015 Puteți pune un condensator de câțiva uF/4ooVc.a. la ieșirea invertorului pentru ,,rotunjirea,, formei semnalului dreptunghiular. Pompa funcționează foarte zgomotos cu semnal dreptunghiular. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum