Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

APC back-ups cs 350 merge la centrala?

Postări Recomandate

• Răspunsuri 9
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

UPS pentru centrale termice pe naiba... ( ma refer la link-ul de pe olx ) E o chinezarie de la mivarom pe care respectivul a cumparat-o cu 192 lei ( atat e pretul acolo ) si o da mai mult decat dublu, culmea, si fara acumulator... Pe bune? Eu n-as da nici 50 de lei pe el. Am si eu varianta de 650VA luata acum ceva ani de acolo dar pe care nu-l mai folosesc, si deci stiu despre ce vorbesc, este o unda cat se poate de patratoasa pe iesire, nu are ce sa caute la centrale termice.

Link spre comentariu

Am mai văzut și eu la un coleg de serviciu un astfel de UPS pe care-l cumpărase cu 500 Lei !!! ca fiind ,,UPS pentru centrale termice,, în fapt un banal UPS (fără acumulator) și în locul prizelor tipice de PC avea montate două prize SCHUKO....mai trebuia să-și cumpere și un acumulator auto în afară de asta. 

Link spre comentariu

UPS sinus pur si cu functie de incarcare baterie, cred ca trece undeva de 1000 lei, de fapt ceeea ce spun ei ca ar fi sinus pur e de fapt "patratos"  fractionat.

Posted Image

Cu cat o fractioneaza mai bine invertorul, cu atat e mai apropiata de sinus. O solutie de compromis am adoptat-o la o centrala, cu un ups "normal" dar pe partea de alimentare a pompei am pus un filtru LC. Deocamdata functioneaza bine, pentru partea de incarcare acumulator (cel incorporat in ups nu reuseste sa incarce acumulatorul de masina)am facut un redresor care incarca automat atunci cand situatia o impune (de fapt e un bloc ce include un termostat electronic, sesizor tensiune retea, verificare tensiune acumulator, comutare automat/manual, etc.).

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări