retrosong Postat Octombrie 28, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Nu are rezistentele de 10 ohmi intre masa de semnal si cea de putere masa de semnal e luata de pe cablaj unde e si masa de putereAsta e schema TD-2500-Top.pdf Link spre comentariu
retrosong Postat Octombrie 30, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2015 Am pus rezistenta de 10 ohm pe un canal acuma merge perfect. dar totusi am sa-I fac alimentare separata .e mai sigur asa la 2500 w /4 ohm.Multumesc tuturor . Link spre comentariu
elektronu85 Postat Octombrie 30, 2015 Partajează Postat Octombrie 30, 2015 Pe un subiect interesant ca acesta nu vad nici o reactie de nicaieri, parca n-ar fi vorba totusi de 2500W in 4 ohmi!!!!, ci de parca ar fi un simplu kit de IPRS de 15 W.... Daca era alta schema, nu mai zic care, automat se inflamau cativa pe aici.... deh, traim in Romania si asta ne ocupa tot timpul!!! Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 30, 2015 Partajează Postat Octombrie 30, 2015 Nu pe toti ii intereseaza puterea mare. Crezi ca la mine s-au inghesuit? Link spre comentariu
ratza Postat Octombrie 31, 2015 Partajează Postat Octombrie 31, 2015 Pe un subiect interesant ca acesta nu vad nici o reactie de nicaieri, parca n-ar fi vorba totusi de 2500W in 4 ohmi Şi care e problema dacă nu se înghesuie nimeni să răspundă? Link spre comentariu
ALEKS Postat Octombrie 31, 2015 Partajează Postat Octombrie 31, 2015 DjLeco are mare dreptate in ceea ce spune. Sa stii ca nu toti sunt interesati de puteri mari, iar unii, uimitor, sunt multumiti cu o putere de 10VA. In general pentru puteri mari, targetul este o anumita clasa de oameni, ori profesionisti, ori cu nevoi speciale de sonorizare (camere foarte mari, boxe ineficiente, institutii, etc.). Marea majoritate a consumatorilor de muzica in regim casnic, folosesc puteri de ordinul a cateva zeci de W maximum. In fine, ca sa fiu la subiect, mizez pe bucla de masa. Link spre comentariu
retrosong Postat Noiembrie 12, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2015 E normal sa bazaie bobinele de 100 uh ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 12, 2015 Partajează Postat Noiembrie 12, 2015 Da, este normal sa biziie. Link spre comentariu
retrosong Postat Noiembrie 12, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2015 Multumesc video asta l-am urmatit de zeci de ori,interesant ca cu bobinele de la tine abia se aud Link spre comentariu
djvas Postat Noiembrie 12, 2015 Partajează Postat Noiembrie 12, 2015 In general pentru puteri mari, targetul este o anumita clasa de oameni, ori profesionisti, ori cu nevoi speciale de sonorizare (camere foarte mari, boxe ineficiente, institutii, etc.). Marea majoritate a consumatorilor de muzica in regim casnic, folosesc puteri de ordinul a cateva zeci de W maximum. Asa este. Iar cei care au nevoie de puteri mari evident ca vor apela la o scula construita de o firma cu renume. Nu cred ca se risca nici un profesionist cu o scula DIY Link spre comentariu
retrosong Postat Noiembrie 12, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2015 Asta e facut pentru casa eu nu fac nici un fel de sonorizari Link spre comentariu
djvas Postat Noiembrie 12, 2015 Partajează Postat Noiembrie 12, 2015 Doar o pura curiozitate ... De ce ai nevoie de 2500 W pentru casa ? Link spre comentariu
retrosong Postat Noiembrie 12, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 12, 2015 E facut din ambitie nu ca as avea nevoie ,oricum mai mult de 5 w nui dau Link spre comentariu
hpavictor Postat Noiembrie 13, 2015 Partajează Postat Noiembrie 13, 2015 De ce nu ai ales un alt etaj de intrare , mai performant dar mai complicat ? Nu de alta , dar daca tot te chinui , muncesti , investesti bani si timp , macar sa iasa treaba buna ! Uite un exemplu , un amplificator clasic , cu performante deosebite , de la Mackie . Poate fi modificat lejer , prin folosirea etajului TD de la Yamaha , in locul etajului H3 step , original . Se castiga la disipatie , si desigur la sursa . Amatorii pot folosi etajul de intrare V Amp si la alte proiecte , este considerat pe buna dreptate : State Of Art ! Schema este o dedicatie pentru Leco ! Link spre comentariu
Vizitator Postat Noiembrie 13, 2015 Partajează Postat Noiembrie 13, 2015 Parta de diferential +VAS este frumoasa in special partea de mutting care taie alimentarea differentialelor, in rest, nu-mi place, desi solutia este f ok. Mercic pentru dedicatie, Vic! Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum