retrosong Postat Octombrie 28, 2015 Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Am mare problema cu o yamaha td mai precis o clona facuta dupa yamaha xp 7000 problema e ca daca bag amndoua mufele de semnal apare un fasait tare iar cand le bag pe rand merge bine daca ma puteti ajuta multumesc. Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 28, 2015 Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Poti oferi detalii constructive ?Sau te dor degetele de la efortul dacă ne vei scrie " ceva " despre subiect ? Link spre comentariu
retrosong Postat Octombrie 28, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Se aude ca zgomotul de fond mai mare cu ambele mufe cand scot una nu se mai aude nimic Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 28, 2015 Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Bucla de masa . Link spre comentariu
retrosong Postat Octombrie 28, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Da domnu VIctor problema e ca nu e bazait e un fass mare la bucla de masa m-am gandit si eu. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 28, 2015 Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Oscilatii prin bucla de masa. Bucla de masa nu baga numai brum. Pune un osciloscop pe iesire, si vezi ce apare acolo. Pune in paralel pe electroliticii de alimentare si cei mari de filtraj, si cei de pe placile etajelor finale, nepolarizati la 250Vcc, sa inchizi componenta HF, mai ales ca acest tip de etaj final "este autooscilant". Verifica legaturile conform PDF pus de catre colegul Sharky, aici: http://www.elforum.info/topic/14663-legaturile-electrice-in-amplificator/page-3 Link spre comentariu
retrosong Postat Octombrie 28, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Daca ii fac alimentare total separata as putea scapa de fasaitul ala .adica infasurare pe traf separata filtraje separate .pe conzi de filtraj sant acum 100 nf la 250v Link spre comentariu
hpavictor Postat Octombrie 28, 2015 Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Da , e bine si asa , conform conceptului TD Link spre comentariu
retrosong Postat Octombrie 28, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2015 O sa incerc si varianta data de leco si cu cea separata multumesc Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 28, 2015 Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Total separat, este cheia succesului garantat, dar culmea la yamaha alimentarea este comuna! Link spre comentariu
retrosong Postat Octombrie 28, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Pe mine ma intereseaza sa mearga nu costul trafuluia ma scoate din sarite ca fasaie asa.nu am mai facut pana acum clasa td si de aia nu stiu de ce face asa Link spre comentariu
retrosong Postat Octombrie 28, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Ce e interesant e ca am bagat semnal din 2 mixere unul pe fiecare canal si merge perfect Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 28, 2015 Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Deci clar, bucla de masa ce se inchide pe partea de intrare. Incearca inserierea maselor, sau macar a unuia dintre ele, pe rind, cu o rezistenta de 1-10 Ohmi/1W. Link spre comentariu
retrosong Postat Octombrie 28, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 28, 2015 O sa fac si asta daca nu merge nici asa le arunc in vale de pe geam Link spre comentariu
maxente Postat Octombrie 28, 2015 Partajează Postat Octombrie 28, 2015 Intrarile etajelor finale au masele (GND) separate de masele de putere prin rezistente de 10 ohmi ? Pune o schema sa vedem cum au intrarile Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum