Vizitator Postat Ianuarie 26, 2016 Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 N-are nicio legatura cit timp feedback-ul este luat inainte de ele. Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 26, 2016 Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Nu ştiu de unde spaima asta, am întîlnit amplifuri japoneze şi coreene cu aşa ceva, iar ăsta nu e peste acelea. Link spre comentariu
franzm Postat Ianuarie 26, 2016 Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Cica rezistenta aia din interiorul bobinei e sursa de distorsiuni. Asa scrie în manualul de bazele electrotehnicii, acolo unde povesteste despre magnetizarea mixta a materialelor feromagnetice. Dar se produc distorsiuni d-acelea bune, adica armonici pare (good vibrations). Link spre comentariu
maxente Postat Ianuarie 26, 2016 Partajează Postat Ianuarie 26, 2016 Eh, de dragul mitului se poate pune rezistenta aia pe langa bobina ca vad acolo loc căcălău Dar se produc distorsiuni d-acelea bune, adica armonici pare (good vibrations). Tocmai ce mi-am adus aminte din copilarie de goog vibrations Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 27, 2016 Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 Tot în copilărie se bobina sîrma pe rez aflată în paralel, era doar un suport. Au dispărut rez bobinate cilindrice şi au apărut miturile. Link spre comentariu
franzm Postat Ianuarie 27, 2016 Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 În copilarie nu aveam cu ce evalua (masura) efectele. Link spre comentariu
zal Postat Ianuarie 27, 2016 Partajează Postat Ianuarie 27, 2016 Şi asta arată că nu orice progres e pozitiv. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum