ovy83 Postat Noiembrie 5, 2015 Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 (editat) pai acele tensiuni pe vertical nu sunt bune.trebuie sa fie de13,5 /14v simetric. ori ci vertical defect,dioda defecta pe ramura alimentare... este echipat cu LA78041,asai? asta crapa in special daca conzii de filtrare sunt dusi. firul cu care se leaga tubul(sarma care este pe tub ) la masa este conectat? poate de asta pocnecte pe acolo si a facut o descarcare prin bobina de deflexie si a servit direct si c.i. bv... Editat Noiembrie 5, 2015 de ovy83 Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Noiembrie 5, 2015 Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 Tv sta pe bec iar tens secundar choper sunt:U1=107v,tens vertical 13,6v si -10v si mai este 26,6v si 10,2v.Cond de pe vertical schimbati.Imaginea care se vede este cu alt tub si alta bobina de deflexie. sa-mi fie cu iertare dar din ce ai masurat ori nu sunt bune tensiunile pentru B.V. ori nu sti tu sa masori,sau mai concret spus ce si unde sa masori. Link spre comentariu
naetv Postat Noiembrie 5, 2015 Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 Tv sta pe bec iar tens secundar choper sunt:U1=107v,tens vertical 13,6v si -10v si mai este 26,6v si 10,2v.Cond de pe vertical schimbati.Imaginea care se vede este cu alt tub si alta bobina de deflexie. la cum se vede parca tot bobinele ar fi Link spre comentariu
dan cod Postat Noiembrie 5, 2015 Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 Si eu asta am zis . Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Noiembrie 5, 2015 Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 pai si tensiunile cum le explicati?in afare de cea de B+107V. Link spre comentariu
naetv Postat Noiembrie 5, 2015 Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 pai si tensiunile cum le explicati?in afare de cea de B+107V. indiferent ce tensiuni ar fi pe BV , nu are cum sa arate imaginea asa cum arata la #10 Link spre comentariu
Sir john red Postat Noiembrie 5, 2015 Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 Scoate bobina de deflexie de pe tub si vei constata ca are cateva spire carbonizate,oxidate... Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 5, 2015 Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 este clar bobina deflexie cu probleme posibil sa fie pe vertical cu 40 omi sa nu fie tub cu deflexie la sasiele alea vechi cu tranzistori in verticala si cu bobina de 40 omi masoara bobina pe verticala si spune citi omi are Link spre comentariu
naetv Postat Noiembrie 5, 2015 Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 este clar bobina deflexie cu probleme posibil sa fie pe vertical cu 40 omi sa nu fie tub cu deflexie la sasiele alea vechi cu tranzistori in verticala si cu bobina de 40 omi masoara bobina pe verticala si spune citi omi are asta este tradusa cu google translate , ca nu se intelege nimic ? Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 5, 2015 Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 asta este tradusa cu google translate , ca nu se intelege nimic ? ce nu intelegi? a pus un alt tub cu deflexie mai citeste din urma si posibil sa fie pe verticala bobina deflexie cu 40omi ce este asa greu de inteles of depanatori astia care habar nu au sa repare un tv si sta toata ziua pe forum si da defecte din alte surse Link spre comentariu
adydep Postat Noiembrie 5, 2015 Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 In completare: - bobina pentru etaj cadre cu tranzistori(sau tiristor ESM740,varianta NEI2164,de exemplu) aproximativ 40 Ohm, -pentru integrat 15Ohm(pana in 24Ohm) Link spre comentariu
Florinel TV Postat Noiembrie 5, 2015 Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 In completare: - bobina pentru etaj cadre cu tranzistori(sau tiristor ESM740,varianta NEI2164,de exemplu) aproximativ 40 Ohm, -pentru integrat 15Ohm(pana in 24Ohm) si asa dar eu am un tv adus din italia si are finali bv cu tranzistori si deflexia are 40omi sint puse cele 2 bobine in serie si daca se pune in paralel se obtine undeva la 9omi si merge si la tv-eul cu la78041 fara probleme deci cam acest defect este la acest tv Link spre comentariu
petrenou Postat Noiembrie 8, 2015 Autor Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 (editat) Am schimbat si final cadre si acum merge pe tub bombat cu bobinele aferente tubului ,problema este ca nu am tub plat decat bombat si cadrele sunt prea deschise iar orizontalul prea ingust.Pe bobina cadre originala este 7ohm ceea ce s-ar parea ca este dusa asai? Editat Noiembrie 8, 2015 de petrenou Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Noiembrie 8, 2015 Partajează Postat Noiembrie 8, 2015 Daca habar nu aveti, din profil, si pe unde stati nu va putem ajuta cu un tub! Link spre comentariu
giany Postat Noiembrie 9, 2015 Partajează Postat Noiembrie 9, 2015 pai nu schimbi bobina la tubul plat de ce trebuie si tubul Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum