Radiotelegrafist Postat Octombrie 27, 2015 Partajează Postat Octombrie 27, 2015 Buna dimineata colegi,am si eu nevoie de schema acestui tv crt. cu urmatoarele componente de baza:multifunctional,TDA11105/V3/3.memorie,K24C08.cadre,tda78040.sunet,TDA2003.sursa tranzistorizata.motivul pentru care solicit schema este in sursa unde mai multe rezistente sunt carbonizate.mentionez ca pe capacul tv-ului nu este trecut modelul.multumesc anticipat celor care ma pot ajuta. Link spre comentariu
tehtronics Postat Octombrie 27, 2015 Partajează Postat Octombrie 27, 2015 Poti sa spui cum sunt marcate pe cablaj rezistentele arse? Link spre comentariu
adydep Postat Octombrie 27, 2015 Partajează Postat Octombrie 27, 2015 Eu cred ca am lucrat dupa schema asta: http://elektrotanya.com/grol_1403_chass ... nload.htmlVedeti daca va corespunde.Poate va ajuta! Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Octombrie 27, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2015 Poate va ajuta! multumesc,dar nu este aceasta schema. Poti sa spui cum sunt marcate pe cablaj rezistentele arse? are cablajul carbonizat in dreptul la prefinal sursa si nu se poate distinge ce a fost acolo deaceea imi trebuie schema.si mai este umblat aiurea si pe integrat cadre(matracit cablajul)exfoliat. Link spre comentariu
Toni Marginean Postat Octombrie 27, 2015 Partajează Postat Octombrie 27, 2015 Totusi ce model de Buntz este? Am in atelier 3 tipuri si as putea face o poza la cablaj in zona in care va intereseaza. Eventual postati o poza cu placa dvs.. Link spre comentariu
tehtronics Postat Octombrie 27, 2015 Partajează Postat Octombrie 27, 2015 (editat) Spune, totusi, cateva componente(marcaje pe cablaj) din sursa ... Vezi, poate te ajuta asta din "attach" Editat Octombrie 27, 2015 de tehtronics Link spre comentariu
Radiotelegrafist Postat Octombrie 27, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2015 problema rezolvata prin refacerea sursei schema a fost de ajutor.va multumesc tuturor. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum