Усилитель Postat Iunie 21, 2020 Partajează Postat Iunie 21, 2020 De obicei este spatiu la picioare pt introdus lichid contact, pe vremea lui ceasca nu era altceva puneam ulei motor diluat cu putina benzina cu siringa.... Daca nu are la picioare sunt care au un orificiu facut in carcasa, daca nu, fac cu burghiu de 1.5, cu atentie sa nu sara la strapungere, nu stric pista rezistiva sau contactul culisant... Demontarea, ultima solutie... Link spre comentariu
BRANCA Postat Iunie 21, 2020 Partajează Postat Iunie 21, 2020 Intrebam findca am mai intalnit in aparatura ruseasca veche,cu tuburi,la 1w.Din cate stiu astea de 1M se mai gasesc.Cred ca am si eu prin troace insa n-am acces la ele.Poate de miercuri incolo,ca sunt plecat 2 zile la tara. Era buna si-o poza ca sa vedem ce si cum. Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 21, 2020 Partajează Postat Iunie 21, 2020 1 oră în urmă, Усилитель a spus: fac cu burghiu de 1.5, cu atentie sa nu sara la strapungere, nu stric pista rezistiva sau contactul culisant.. Am facut si eu asa la cateva, dar mizeria de pe pelicula rezistiva, e ca mizeria de pe masina. Pana nu freci sau dai cu jet, nu se duce. Asa si la potentiometre.Il pacalesti o vreme cu injectia, dar daca vrei treaba de durata, tot demontatul e de baza. Link spre comentariu
tm07uxo Postat Iunie 21, 2020 Partajează Postat Iunie 21, 2020 Bomnilor am tratat potmetrul cu spray special de contacte cu lubrifiant rezultatul aparatul are sunetul mai redus fata de initial ...Treaba cu cirituri s-ar putea rezolva prin lipirea unei rezitente intre grila si masa....Dar ramin la varianta cumpararii unui NOS Link spre comentariu
mama Postat Iunie 21, 2020 Partajează Postat Iunie 21, 2020 1 hour ago, Усилитель said: pe vremea lui ceasca nu era altceva puneam ulei motor diluat cu putina benzina cu siringa.... Pe vremea aia gazul lampant făcea minuni. Ce ai făcut dumneata seamănă mai mult a carburant pentru motoare în doi timpi. De fapt și conținutul spray-ului de contacte WD-40 tot a gaz lampant miroase. Link spre comentariu
icar Postat Iunie 21, 2020 Partajează Postat Iunie 21, 2020 Problema la potentiometrele vechi, este uzura potciavei, pe locul unde calca contactul mobil. De aici hiriituri si pocnituri. Am incercat, cu succes, mutarea contactului mobil, prin indoirea lui, in asa fel incit sa calce pe o alta pista. Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 22, 2020 Partajează Postat Iunie 22, 2020 Acum 9 ore, tm07uxo a spus: Bomnilor am tratat potmetrul cu spray special de contacte cu lubrifiant rezultatul aparatul are sunetul mai redus fata de initial Ai mai facut si altele pe acolo. Doar din cauza spray-ului nu se intampla asa ceva. Link spre comentariu
tm07uxo Postat Iunie 28, 2020 Partajează Postat Iunie 28, 2020 D-l Doru aveti dreptate sa mai intimplat si altele ...sau mai racit niste lipituri.. au fost refacute si e OK ... O veste buna e ca are transformator de alimentare si voi reface alimentarea cu punte redresoare...vestea rea ca schema aparatului din cartea albastra nu este identica cu ce am eu...Tubul amplificator de FI in carte si pe placa circuitului imprimat scrie EBF89 ...pe placa din spate din carton, si pe tub scrie EF89... Link spre comentariu
doru3160 Postat Iunie 28, 2020 Partajează Postat Iunie 28, 2020 Trebuie sa urmaresti daca nu sunt si alte modificari pe spatele soclului, alte piese care nu sunt in schema. Simpla inlocuire a EBF89 cu EF89 nu merge. Link spre comentariu
Nostalgic Postat Iunie 29, 2020 Partajează Postat Iunie 29, 2020 EBF89 mai conține și două diode de detecție, pe cînd EF89 este numai pentodă. Substituind EBF89 cu EF89 se poate cu adăugarea a două diode cu germaniu exterioare pentru a face și detecția. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum