Vizitator Ciprian Delciu Postat Octombrie 26, 2015 Partajează Postat Octombrie 26, 2015 salutam si eu un tv vestel diamond model 5142rsasiu 11 ak 03 problema consta in felu urmator televizorul are sunet schimba canalele doar ca odata ce stabilesti un canal sta pe el in jur de 5 secunde dupa care usor usor imaginea se transforma in pureci la schimbarea canalului se repeta problema. am testat cu av si acolo imaginea este stabila . Va multumesc anticipat pt orice sfat ! Link spre comentariu
giany Postat Octombrie 27, 2015 Partajează Postat Octombrie 27, 2015 aveti probleme cu afc probabil daca dati cautare nici nu se opreste pe post incercati un reglaj din bobina L203 se afla intre pinii 23 si 24 la tda 4504 daca nu merge urmariti traseul afc pana la pinul 9 microprocesor Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 27, 2015 Partajează Postat Octombrie 27, 2015 Reglajul maxim un sfert de tura in sens invers acelor de ceasornic.Grija mare fiindca o dereglare mare va fi greu de readus cum trebuie Link spre comentariu
Vizitator Ciprian Delciu Postat Octombrie 27, 2015 Partajează Postat Octombrie 27, 2015 Tin sa va multumesc problema s-a rezolvat din bobina L203 prin inlocuirea acestuia ! Am reverificat acea bobina si se pare ca era deriorata reglajul nu se putea efectua . Va multumesc o zi placuta va doresc :> Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum