Vizitator zyggy_boy Postat Februarie 28, 2007 Partajează Postat Februarie 28, 2007 ca sa fie directionala trebuie sa-i pui un reflector, un castron de inox cred ca e ajuns :smt003 Link spre comentariu
Yo4You Postat Februarie 28, 2007 Partajează Postat Februarie 28, 2007 Eu tot nu cred ca face ravagii inseamna ca ma duc cu montajul langa un autoturism si i opresc alarma si fur masina hotzii s-ar fi gandit demult in scoli dar nash nu merge Mi se pare o aberatzie tot montajul in fine numai comentez am un IRFP630 si un NE555 am sa fac montajul si il testez si is 100% sigur ca nu face nici o paguba. :yawinkle: In primul rand am o intrebare de ce totate firmele cu prestigiu si nu numai folosesc ecranarea plan de masa etc???? ca suntem noi mai destepti?Va zic eu sa nu perturbe sau interfere alte bruiaje parazite :drinkers: PS:vrei sa testezi aparatul si sa ne zici si noua ca functioneaza???fa un licurici cu 2 leduri 2 rezistori 2 condici si 2 tranzistori BC171 alimentat la 3V si zine si noua il prajeste sau lumineaza brici??? :smt005 :smt005 Link spre comentariu
ghostbuster Postat Februarie 28, 2007 Partajează Postat Februarie 28, 2007 daca punem un tub de cupru inchis la un capat pe bobina nu emana doar intro parte? Link spre comentariu
Vizitator mister_rf Postat Februarie 28, 2007 Partajează Postat Februarie 28, 2007 Nu e directionala, am alimentat-o la o baterie de 9 voltiAsta spune tot... Cred ca furnicile de pe o raza de 50cm au ramas uimite de efectul ''pulsului electromagnetic''... Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 1, 2007 Partajează Postat Martie 1, 2007 ... şi scrie mare şi clar în schemă: 4 baterii de 9 volţi înseriate. adică 36 de volţi... Link spre comentariu
Vizitator zyggy_boy Postat Martie 1, 2007 Partajează Postat Martie 1, 2007 YOY MESTERILOR , "pana nu vezi nu crezi" ca sa faci schema nu te costa mai mult de 10 lei ! dureaza mai mult sa faci cutia (ecrenajul) si eu am folosit prima schema care am postat-o, iar daca arzi calculatorul cu tot cu alarma al masinii crezi ca mai pleaca de pe loc? pt alarme exista un "cautator de coduri", chiar gasisem undeva pe net de cumparat cd-uri cu tot felul de chestii din astea, nu mai stiu cum se numea sit-ul, ceva legat de kit-uri,eu nu mai am scula ca am dat-o altcuiva, si acum am alt proiect si nu ma abat, ca sa va convingeti construit-o ca nu e mare lucru, atentie doar sa o ecranati bine sa nu va bubuie in mana.E vorba de schema cu un 555 si un mos. Bafta Link spre comentariu
Yo4You Postat Martie 2, 2007 Partajează Postat Martie 2, 2007 O mica nelamurire ma apuc sa fac montajul am ciuda pe vecinu de la parter are 3 LNC-uri in farfuria de la parabola CAre este raza maxima 5cm???? vreau sa distruga la 1km tot ce e in materie de siliciu si carbon din imprejur Link spre comentariu
Vizitator Postat Martie 2, 2007 Partajează Postat Martie 2, 2007 Ca sa fi sigur ca nu scapa nimic pe o raza de 1 Km, mai bine faci o bomba atomica! :weedman: :smt003 :weedman: :smt003 :weedman: Link spre comentariu
ghostbuster Postat Martie 2, 2007 Partajează Postat Martie 2, 2007 O mica nelamurire ma apuc sa fac montajul am ciuda pe vecinu de la parter are 3 LNC-uri in farfuria de la parabola CAre este raza maxima 5cm???? vreau sa distruga la 1km tot ce e in materie de siliciu si carbon din imprejure LNB nu LNC :drinkers:, apropo de schema la o baterie mica pe acid de 6 sau 12 v cam la ce distanta o merge? Link spre comentariu
Yo4You Postat Martie 2, 2007 Partajează Postat Martie 2, 2007 Low noise converter se numeste asa stiu din literatura veche de specialitate :goodman: Link spre comentariu
MifTy Postat Martie 3, 2007 Partajează Postat Martie 3, 2007 O mica nelamurire ma apuc sa fac montajul am ciuda pe vecinu de la parter are 3 LNC-uri in farfuria de la parabola CAre este raza maxima 5cm???? vreau sa distruga la 1km tot ce e in materie de siliciu si carbon din imprejure LNB nu LNC :drinkers:, apropo de schema la o baterie mica pe acid de 6 sau 12 v cam la ce distanta o merge?... la schema asta contează mai mult tensiunea de alimentare, nu curentul pe care-l poate livra sursa... (cam pe dos ca la amplificatoarele de putere, unde contează o sursă capabilă să ofere curent la valori ridicate pe timp îndelungat...) Link spre comentariu
ghostbuster Postat Martie 3, 2007 Partajează Postat Martie 3, 2007 gata am piesele..acuma care din conds se foloseste 1uf sau .1uf?unu din fire dela bobina are ceva daca trece prin mijlocul ei? ca o bag intrun tub de aluminiu inchis la un capat sami emita decat pe un capat si ferele ies pe doua gauri la celalalt capat, din potentiomentru ce reglez? Link spre comentariu
ghostbuster Postat Martie 3, 2007 Partajează Postat Martie 3, 2007 montajul nu functioneza :weedman: deci este un mare kkt :weedman: Link spre comentariu
Vizitator mister_rf Postat Martie 4, 2007 Partajează Postat Martie 4, 2007 Cand am spus ca schema poate ca functioneaza... dar cu o conditie: sa fie folosita de ''Gulliver'' intr-o lume a furnicilor... :smt003 PS:LNB=LNCA low-noise block converter LNB, for low-noise block, or sometimes LNC, for low-noise converter Link spre comentariu
ghostbuster Postat Martie 4, 2007 Partajează Postat Martie 4, 2007 Cand am spus ca schema poate ca functioneaza... dar cu o conditie: sa fie folosita de ''Gulliver'' intr-o lume a furnicilor... :smt003 PS:LNB=LNCA low-noise block converter LNB, for low-noise block, or sometimes LNC, for low-noise convertersincer nu stiu ca nici pe un biet termometru digital nu la gadilat :smt003 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum