Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

E.M.P.

Vizitator zyggy_boy

Postări Recomandate

Vizitator zyggy_boy

Electro Magnetic Pulse - da stiu e o arma , se poate folosi ca bomba :rolleyes: :smt072 , ce face distruge tot ce e electronic in functiune " prajeste tot" :pol: Asta e schema care am folosit-o, are o putere mica, o raza de maxim jumatate de m, in cazul meu, caci recalculat si cu o baterie de masina ar face dezastre !!! :smt067 ca dovada nu am decat aceasta poza, scuze pt claritate dar nu mai am decat o mica camera web caci telu la-m uitat deschis si nu mai merge :smt022 Nu-mi asum nici o responsabilitate pt urmari si consecintele folosirii acestor documentatii !!!! :axe:

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 55
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• Yo4You

7

• ghostbuster

6

• MifTy

5

• ratza

3

Top autori în acest subiect

Gasiti ceva asemanator in cartea "Electronic projects for the evil genius", partea I sau partea a II-a, nu mai stiu exact, chiar mai puternica. Cartea e legata de site-ul asta:

http://www.amazing1.com/

Iar aici aveti despre EMP:

http://www.amazing1.com/emp.htm

Problema e ca trebuie sa cam ai cale libera spre device-ul pe care vrei sa-l prajesti, altfel reflexiile incurca serios problema. Atat de serios incat te poti trezi ca-ti strica chiar noua ta arma :) Asta e in special adevarat la masini (carcasa metalica), dar din cate am inteles se aplica si la reflexiile din alte materiale. Asa ca daca vrei sa-i prajesti statia vecinului manelist, poti incerca eventual sa-i faci o vizita si sa actionezi discret device-u, altfel nu prea sunt sanse.

Link spre comentariu

nici eu...

sunt doar 2 tif-uri cu text, si atat...

insa google mi-a indicat schema asta... e insa pe tranzistoare... cred ca radioamatorilor li se va parea familiara :yawinkle:

schema folosita cred ca e asta...

si avand in vedere indicatiile constructive nu cred ca e fake... deci luati in serios avertismentele alea...

Link spre comentariu

Bla bla vrajeala aproape orice e de tehnologie inalta are filtre si ecranaje babane :yawinkle:Inseamna ca daca eu imi fac emitator cu modulatie in amplitudine 2Kw ptr banda de 136Khz distrug televizoarele si radiourile la oameni??????Eu zic ca e o simpla jucarie asta.

Link spre comentariu
Vizitator zyggy_boy

Nu e directionala, am alimentat-o la o baterie de 9 volti, si ca sa nu se arda componentele trebuie bine ecranata, bobina inafara, si ecranare intre modul si baterie, instalativa quick time ca sa vedeti pozele !!!Detaliile tehnice sunt inauntru.Cum functioneaza, bobina se incarca si se intrerupe brusc eliberand pulsul. Nu are o raza mai mare de juma de metru la 9 V. !!!! Pulsul este eliberat pe partile bobinei !!!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări