Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

kitt amplif stk086

grasi

Postări Recomandate

buna seara am construit un kitt de amplificare cu STK086 si am o problema din care nu stiu sa mai ies ,kitul se leaga cu mediana am tensiune pe traf de 2x35v problema este ca atunci cand leg ambele kituri are un brum daca las numai unul nu se mai aude brumul ce ma sfatuiti sa mai fac am incercat tot ce am stiut eu degeaba .stima

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• grasi

2

• mircea888

1

• MISTER BIG

1

Top autori în acest subiect

daca fiecare kit e alimentat  individual cu plus, minus si masa ar trebui sa nu aveti aceste probleme, sa nu le alimentati in derivatie, iar condensatorii de filtraj sa fie peste 5000mF, 50V.

Link spre comentariu

E posibil sa faci o bucla de masa, de asta apare brumul doar cand le conectezi pe amandoua.

Mai cauta pe forum ca s-a discutat despre problema asta.

Oricum ar trebui sa incerci sa refaci conexiunile traseelor de masa.

Probabil kiturile au deja masa in comun prin cablul de semnal audio iar cand le alimentezi din trafo pui din nou traseele de masa in comun, deci inchizi bucla. Asta e doar o speculatie, dar ar trebui verificata.

Ideeal ar fi sa ai un singur punct comun de masa situat la sursa de alimentare.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări