eduard_florentin Postat Februarie 25, 2007 Partajează Postat Februarie 25, 2007 Am folosit chestiuta asta http://www.adelaida.ro/product_info.php ... ucts_id=54 in vreo 3 cazuri. In primele 2 (alimentata din aceeasi sursa cu preu statiei printr-un LM7812) totul bine si frumos. Acum am alimentat-o separat, am scos rezistenta de alimentare a microfonului si l-am inlocuit cu unul dinamic. L-am montat si a inceput sa uruie… o bucla de masa… cred… Atunci am schimbat locul in care se monteaza masa pt iesire audio(vezi poza). Uruitul a disparut… pentru un timp. Acum, culmea, uruie cand are chef si cat are chef. Poate sa stea o ora fara acest uruit si 15 min cu el, sau 2 ore cu si 5 min fara!!!! Eu n-am mai vazut asa ceva! Care sa fie explicatia? Ce pot sa fac? Si inca ceva cand vine, vine in valuri. Nu uruie cu aceeasi intensitate... sa fie altceva decat bucla de masa? Link spre comentariu
eduard_florentin Postat Februarie 26, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2007 Am rezolvat: am alimentat din aceeasi sursa cu statia si uruitul a disparut pentru totdeauna :rock: . Nu stiu care este explicatia... Link spre comentariu
Vizitator mister_rf Postat Februarie 27, 2007 Partajează Postat Februarie 27, 2007 Explicatia probabil ca este simpla: ai o sursa ce nu filtreaza bine tensiunea sau intre sursa separata si amplificator sunt diferente de potential datorita impamantarilor diferite (sau la una impamantarea lipseste). Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum