Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

programator masina de spalat whirlpool

neluelectron

Postări Recomandate

Apelez la cunoscatori cu uramatoarea problema , mi sa defectat programatorul la masina de spalat, am un whirlpool  MODEL AWT 5109-1000, NU MAI MERGE REPARAT  AM GASIT UN ALT PROGRAMATOR DE LA o alta masina  UN WHIRLPOOL  MODEL FL 5105 , acum intrebarea ar fi sar potrivi ele seamana exact  si dupa panou  vazund  ordinea de butoane zic eu ca sar potrive acum ,totusi ma gindesc sa nu fie cum       va  ceva modificari din soft ,adica placa seamana exact dar sa nu cumva sa  nu se potriveasca ,poate ma puteti lamuri ......

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• doru3160

1

• neluelectron

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Ce treaba ai tu cu softul?Daca fizic poti inghesui in vechiul loc placa noua e un avantaj,si cel mai important,conexiunile electrice cu perifericele sa fie identice,cu restul chiar nu vad ce treaba ai.Vezi ce putere erau motoarele celor 2 tipuri,vezi ce putere erau rezistentele de incalzire,si daca sunt identice pune la treaba masina,ca de asta e masina,sa spele.Asemanarea e mai putin importanta la panou,cat la conectorii si destinatia lor de pe spatele panoului.

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări