Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Telecomanda LG AKB69680408

FLORIN IORDACHE

Postări Recomandate

Buna ziua ! Am si eu aceasta telecomanda de un tv LG ....iar pe telecomanda scrie: LG AKB69680408 la care vreau un echivalent..dar sa mearga orice comanda la ea....

Va anunt de pe acum ca nu ii stiu modelul de la tv... Eu am doar telecomanda lui... Uitati aceasta e telecomanda.

post-177758-0-04570900-1445857542_thumb.jpg

Editat de FLORIN IORDACHE
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 3
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

3

• misuraelectronic

1

Zile populare

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Inca o mica intrebare mai am la dvs,daca o merge telecomanda LG AKB69680403 in loc de LG AKB69680408 ??

Eu unul as zice ca ar merge...pentru ca se aseamana ff mult una cu alta....Dar totusi astept si un raspuns de la dvs sigur !!

Multumesc mult !

post-177758-0-39402200-1445859254_thumb.jpg

Link spre comentariu

Inca o mica intrebare mai am la dvs,daca o merge telecomanda LG AKB69680403 in loc de LG AKB69680408 ??

101%  merge cea  cu  3  la  urma  in  loc  de  cea  cu  8  la  urma . diferentele  sint  minuscule  intre  ele . 

Editat de misuraelectronic
Link spre comentariu

101%  merge cea  cu  3  la  urma  in  loc  de  cea  cu  8  la  urma . diferentele  sint  minuscule  intre  ele . 

Va multumesc mult domnule Misuraelecronic ! Va raman dator cu o bere la vara.  :evil3:

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări