Blind Postat Februarie 26, 2007 Partajează Postat Februarie 26, 2007 Pui antena calculator postului fix in cel mai inalt punct posibil si ii faci o automatizare, sa isi ajusteze pozitia in functie de calitatea maxima a semnalului receptionat (suna putin cam sf, in fine, dar nu mi se pare de nerealizat) Link spre comentariu
Vizitator mister_rf Postat Februarie 26, 2007 Partajează Postat Februarie 26, 2007 Poate ca trebuie folosita o antena omnidirectionala...Cat despre conectarea prin radio, viteza de transmisie este foarte mica. :smt001 Link spre comentariu
Vizitator thusarix Postat Februarie 26, 2007 Partajează Postat Februarie 26, 2007 Poate ca trebuie folosita o antena omnidirectionala...Cat despre conectarea prin radio, viteza de transmisie este foarte mica. :smt001pai cat sa fie 56kb/s? cate retzele nu merg pe viteza asta?...multe cel putzin la mine in oras...si in plus nu imi trebuie o viteza extraordinara...oricum da duc pe radiomodemuri cu ceva antene speciale...din cate ma-m interesat cu ceva dolari in plus imi pot reailza "visul" Link spre comentariu
ph3e4r Postat Februarie 26, 2007 Partajează Postat Februarie 26, 2007 2XOmnidirectionale +2 Acces pointuri 2.4 Ghz = Link stabil la 5 Km si ai si trasfer bun. Link spre comentariu
Vizitator thusarix Postat Februarie 26, 2007 Partajează Postat Februarie 26, 2007 nu gasesc pe net un site cu ceva simplu...numai cu routere ori mie nu imi trebuie...poate ma ajutzi... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum