Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

nimik ni-i imposibil nuuuu????

Vizitator thusarix

Postări Recomandate

Vizitator thusarix

ce vreau eu sa fac este sa comic intre 2 pc-uri aflate la mare distanta(2-3km)...dar unul dintre ele este si mobil....deci se misca...hmmm...cum...bluethooth...??...merge la distantza asta...?...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 19
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ph3e4r

6

• Blind

2

• frantuzu_lan

1

Top autori în acest subiect

Vizitator thusarix

ce ma gandeam eu (de aceea am zis nimik nu-i imposibil)..este sa le leg prin statzii radio...prin portul lpt sau serial...si sa fac softu necesar...sau prin placa audio...la fel cu softu ...am vazut asa ceva pe net odata...

Link spre comentariu

Daca nu te plimbi prea mult in zona respectiva, poti sa incerci si cu antene directionale...dezavantajul ar fi ca sunt mai putin portabile (daca o montezi pe un papuc sau ceva se rezolva problema) si ai nevoie de ajustare a pozitiei in functie de deplasarea calculatorului respectiv.

Link spre comentariu
Vizitator thusarix

am cauta pe google...dar tot ce am gasit a fost niste expetimente legate de folosirea unor statzii radio lagate la serial port sau placa audio....sau cu placi de retzea AP...dar dezavantajul este ca pot sa ajunga la raza de 3 km pe care o doresc doar cu antene california unidirectionale ori asta nu imi convine...mie imi trebuie ceva sa mearga de jur imprejur...dar cred ca nu am ce face si sa ma axez pe AP-uri sa vad daca exista ceva care mi-ar folosii...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări