Vizitator thusarix Postat Februarie 25, 2007 Partajează Postat Februarie 25, 2007 ce vreau eu sa fac este sa comic intre 2 pc-uri aflate la mare distanta(2-3km)...dar unul dintre ele este si mobil....deci se misca...hmmm...cum...bluethooth...??...merge la distantza asta...?... Link spre comentariu
frantuzu_lan Postat Februarie 25, 2007 Partajează Postat Februarie 25, 2007 o varianta ar fi wirles da nu cred ca o sa ai mare transfer blotuh bate doar 100 metri si alea performante .. :weedman: Link spre comentariu
Vizitator thusarix Postat Februarie 25, 2007 Partajează Postat Februarie 25, 2007 ce ma gandeam eu (de aceea am zis nimik nu-i imposibil)..este sa le leg prin statzii radio...prin portul lpt sau serial...si sa fac softu necesar...sau prin placa audio...la fel cu softu ...am vazut asa ceva pe net odata... Link spre comentariu
ph3e4r Postat Februarie 25, 2007 Partajează Postat Februarie 25, 2007 Reinventam roata? Link spre comentariu
Vizitator thusarix Postat Februarie 25, 2007 Partajează Postat Februarie 25, 2007 adik? Link spre comentariu
ph3e4r Postat Februarie 25, 2007 Partajează Postat Februarie 25, 2007 Nu e mai simplu wireless? Link spre comentariu
Vizitator thusarix Postat Februarie 25, 2007 Partajează Postat Februarie 25, 2007 poi imi spui tu placa wireles care sa mearga la 2-3 km? Link spre comentariu
ph3e4r Postat Februarie 25, 2007 Partajează Postat Februarie 25, 2007 Pot sati spun de antene si acces pointuri care trec de 2,3 km? Link spre comentariu
Vizitator thusarix Postat Februarie 25, 2007 Partajează Postat Februarie 25, 2007 sigur ca da...si sa-mi dai si niste link-uri de unde pot achizitiona asa ceva... Link spre comentariu
ph3e4r Postat Februarie 25, 2007 Partajează Postat Februarie 25, 2007 Google Si pentru antene un search pe google dupa "antene california" da rezultate bune. Link spre comentariu
Vizitator thusarix Postat Februarie 25, 2007 Partajează Postat Februarie 25, 2007 tu vrei sa imi spui ca gasesc placi de retzea wireless la care daca le atasez antene california ar putea avea o raza de 2-3 km cat mi-ar trebuii mie??? Link spre comentariu
Vizitator thusarix Postat Februarie 25, 2007 Partajează Postat Februarie 25, 2007 nu-mi trebuie pt internet....doar 2 calc legate intre ele wireless Link spre comentariu
ph3e4r Postat Februarie 25, 2007 Partajează Postat Februarie 25, 2007 Tu vrei sami spui ca nici macar nu ai citit ce tiam scris si mai ales nu ai dat click pe partea cu google? Dar in fine fa cum vrei tu. Link spre comentariu
Blind Postat Februarie 25, 2007 Partajează Postat Februarie 25, 2007 Daca nu te plimbi prea mult in zona respectiva, poti sa incerci si cu antene directionale...dezavantajul ar fi ca sunt mai putin portabile (daca o montezi pe un papuc sau ceva se rezolva problema) si ai nevoie de ajustare a pozitiei in functie de deplasarea calculatorului respectiv. Link spre comentariu
Vizitator thusarix Postat Februarie 25, 2007 Partajează Postat Februarie 25, 2007 am cauta pe google...dar tot ce am gasit a fost niste expetimente legate de folosirea unor statzii radio lagate la serial port sau placa audio....sau cu placi de retzea AP...dar dezavantajul este ca pot sa ajunga la raza de 3 km pe care o doresc doar cu antene california unidirectionale ori asta nu imi convine...mie imi trebuie ceva sa mearga de jur imprejur...dar cred ca nu am ce face si sa ma axez pe AP-uri sa vad daca exista ceva care mi-ar folosii... Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum