Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Power bank 500

Postări Recomandate

Am intrat in posesia unui invertor(cred) Power bank 500 destul de vechi,dar care arata foarte bine si vreau  sa-l fac sa functioneze.Are doua trafuri toroidale de 3-4 kg buc.30 de tz Bdw83-84, este alimentat la 28 acumulatori Cyclon de 2v/5a fiecare si are aprox.40kg(nu am o poza acum).Dupa cum este de mare, sper sa aiba ceva putere.Nu scrie pe el modelul sau alte date, pentru al putea identifica.Rugamintea mea este,daca cineva a mai intalnit un aparat de acest fel, recunoaste modelul dupa sumara mea descriere si detine o schema sau ceva documentaie, m-ar ajuta foarte mult...

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 4
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Imagini postate

• 4 săptămâni mai târziu...

Da ,acumulatori sunt compromisi,in sensul ca nu au mai fost incarcati de mult si s-au uscat,nu se mai pot incarca.Toate componentele sunt bune, vreau sa inlocuiesc acumulatori(28buc-2v/5a)dar cu altii mai accesibili la pret,problema este ca nu stiu cum sa-i leg pe cei noi(de 6v sau 12v) pentru ca de la cei originali, pleaca 10 fire.Toti cei 28 de acumulatori sunt legati in serie,dar celelalte fire sunt  legate de la 4v,10v,12v 18v,20v,etc pana la 56v.N-am putut pricepe logica legaturilor la aceasta arie de acumulatori,deoarece nu se respecta o legare serie -paralel .Cu acumulatori de 2v era simplu dar sunt foarte scumpi si nu stiu daca se merita.Nu am gasit niciun fel de documentatie si nu stiu ce poate.Nu se mai gasesc nici acumulatori cu punti intre elementi, ca era simplu asa.Nu a fost umblat in el,arata foarte bine...

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări