Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Sasiu GR1AX problema baleiaj vertical

Vizitator claus75

Postări Recomandate

Vizitator claus75

Buna! Am un tv Philips cu sasiu mentionat in titlu. Rastrul nu se desfasoara decat in partea de sus.  Am verificat tensiunile pe TDA3563 si sunt bune cu exceptia tensiunii de la pin5 care este doar 9.4V, daca scot mufa de la bobina de deflexie, tensiunea creste la 10.5V. Am verificat de asemenea si tensiunea de la pinul 27 a CI-TDA8305 si este mai mica decat se recomanda in schema are doar 1.22V in loc de 2.9. Atasez foto cu defectul! Va multumesc!

post-182473-0-40721600-1445707081_thumb.jpg

post-182473-0-45739400-1445707156_thumb.jpg

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 8
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• bobo

1

• dan cod

1

• Emil 1986

1

• adydep

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Pinul 27 al TDA8305 are rolul de intrare impulsuri intoarcere linii ,si iesire impulsuri sandcastle-nu are nici o treaba cu cadrele!

Legatura cu cadrele au:

1.Pinul 2-oscilator extern cadre,

2.Pinul 3-iesire comanda cadre-sau iesirea in DDF,

3.Pinul4-intrare reactia negativa cadre-sau flyback.

Dupa cate vad in poze defectul se afla in etajul final. Incercati intai inlocuirea tuturor electroliticilor de langa TDA3653,dar si a C-ului serie cu deflexia,desi avand in vedere ca rastrul nu se desfasoara in partea inferioara,as suspecta TDA3653.

Editat de Andrei Tabacaru
Link spre comentariu
Vizitator claus75

Pinul 27 al TDA8305 are rolul de intrare impulsuri intoarcere linii ,si iesire impulsuri sandcastle-nu are nici o treaba cu cadrele!

Legatura cu cadrele au:

1.Pinul 2-oscilator extern cadre,

2.Pinul 3-iesire comanda cadre-sau iesirea in DDF,

3.Pinul4-intrare reactia negativa cadre-sau flyback.

Dupa cate vad in poze defectul se afla in etajul final. Incercati intai inlocuirea tuturor electroliticilor de langa TDA3653,dar si a C-ului serie cu deflexia,desi avand in vedere ca rastrul nu se desfasoara in partea inferioara,as suspecta TDA3653.

Inlocuirea TDA3653 cu TDA3654 necesita ceva modificari? Multumesc!

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări