Vizitator Ionut Catalin Jipa Postat Octombrie 24, 2015 Partajează Postat Octombrie 24, 2015 (editat) Salut Am un ecran LCD,vezi poze si nu stiu cum sa il conectez.Am cautat pe internet dar nu am gasit nimic.Ma poate ajuta cineva?. Multumesc anticipat. Editat Octombrie 24, 2015 de Ionut Catalin Jipa Link spre comentariu
Mircea Postat Octombrie 24, 2015 Partajează Postat Octombrie 24, 2015 Pentru poze foloseste un site de incarcat poze ca tinypic.Si modelul LCD-ului poate ajuta, nu doar poza. Link spre comentariu
Vizitator Ionut Catalin Jipa Postat Octombrie 24, 2015 Partajează Postat Octombrie 24, 2015 Pentru poze foloseste un site de incarcat poze ca tinypic.Si modelul LCD-ului poate ajuta, nu doar poza. pai nu are niciun numar de model Link spre comentariu
Mircea Postat Octombrie 24, 2015 Partajează Postat Octombrie 24, 2015 (editat) Tu ce crezi ca PC2004 este?Scrie si tu in Google "PC2004 LCD". Primul PDF e pentru LCD. Se pare ca totul e pus pe o placa dedicata cu butoane. Va trebui sa suni pinii ca sa vezi cine unde e conectat.De ce nu intrebi pe cel de unde l-ai luat, caci are ceva lipituri manuale. Pare a fi un Shield gen Arduino.Posteaza textul de pe eticheta albastra. Editat Octombrie 24, 2015 de thunderer Link spre comentariu
Vizitator Ionut Catalin Jipa Postat Octombrie 25, 2015 Partajează Postat Octombrie 25, 2015 Sal L-am luat din targ. Multam pentru raspuns,cred ca i-am dat de cap.Mi-a trimis cineva o chema cu un lcd asemanator. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum