Vizitator Grig Andrei Postat Octombrie 24, 2015 Partajează Postat Octombrie 24, 2015 Salut baieti, sunt nou pe forum.Am facut rost de un difuzor, de bas cred, dar nu stiu nimic despre el , nu scrie .As dori daca m-a puteti ajuta in legatura cu W si Ohm.Si mai am o problema , atunci cand apas pe membrana intr-o parte atinge ceva , freaca.Se poate face , este bobina ? magnetu descentrat?.Multumesc! Link spre comentariu
validae Postat Octombrie 24, 2015 Partajează Postat Octombrie 24, 2015 Impedanţa difuzorului se poate afla cu aproximaţie şi măsurând bobina cu un ohmmetru, dar puterea nu ai cum s-o afli, aia depinde în principal de diametrul conductorului de bobinaj. Chestia cu apăsatul ,,într-o parte,, nu am înţeles-o, apeşi doar într-o parte a membranei, sau se simte că freacă într-o parte ? Dacă freacă bobina în întrefier, ar trebui să-l ţi-l demonteze cineva complet şi să-l refacă din nou, e posibil să aibă şi vreo spiră sărită din bobină sau ceva şpan în întrefier. Nu cred că merită efortul.... Link spre comentariu
Vizitator Grig Andrei Postat Octombrie 24, 2015 Partajează Postat Octombrie 24, 2015 Am măsurat şi mia dat 4,5 ohm.oriunde aş apăsa freacă puţin.dar lam mai dus la cineva care la desfacut şi a zis că e ok bobina.dar la sunet se aude o mica gâjâiala.dar daca nu merită efortul...... Link spre comentariu
ari_panterra Postat Octombrie 24, 2015 Partajează Postat Octombrie 24, 2015 Seamana cu o chinezarie (unistar) careia ia fost schimbata suspensia membranei. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum