Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

esr metru - indrumare

tepeleacatalin

Postări Recomandate

Las-o Florine.Am multe tipuri de ESR metre dar niciunul nu este ca cel prezentat mai sus.

Ai eser-metre , dar nul ai de la taxdoru , stiu ca tu ai de la el un supermultitester la care nu este asa de bun precum pare este slab la conzi

Dar eser-metru este super bun

Link spre comentariu

Versiunea esr GO (vîndut de taxdoru) nu dispune de funcția analyzer precum versiunea myron63 (vîndut de elman). ESR-GO din cîte am înțeles este ok ca stabilitate în versiunea simplă esr-capacimetru. Nu la fel de ok e și varianta cu adaptorul pentru LCF în sensul că are probleme de stabilitate. Eu am construit inițial versiunea GO+LCF și nu am fost mulțumit. esr-ul lui myron63 are și acea formă ergonomică, forma cablajaului te îmbie practic să-i faci carcasă, nu cred că și-a construit cineva acest esr fără să facă carcasă, exemplul prezentat de rus e foarte complet să zic așa.

Nu degeaba cei ce l-au folosit sunt entuziasmați de el.

Link spre comentariu

Ai eser-metre , dar nul ai de la taxdoru , stiu ca tu ai de la el un supermultitester la care nu este asa de bun precum pare este slab la conziDar eser-metru este super bun

Am avut ESR metrul ala si l_am dat la un amic.
Link spre comentariu

Am avut ESR metrul ala si l_am dat la un amic.

Da dar este supermultitester cu atmega328 , eu am un supermultitester cu atmega328 acesta este asa si asa dupa cum stii si un eser-metru cu PIC16F873A care este ok

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum
  • Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări