dan cod Postat Iulie 21, 2016 Partajează Postat Iulie 21, 2016 Punti RLC am cateva cea mai folosita e una Hameg.ESR ul asta e cel mai stabil si mai calibrat din cate mi-au trecut mie prin mana. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 22, 2016 Partajează Postat Iulie 22, 2016 Las-o Florine.Am multe tipuri de ESR metre dar niciunul nu este ca cel prezentat mai sus. Ai eser-metre , dar nul ai de la taxdoru , stiu ca tu ai de la el un supermultitester la care nu este asa de bun precum pare este slab la conzi Dar eser-metru este super bun Link spre comentariu
XAN77 Postat Iulie 23, 2016 Partajează Postat Iulie 23, 2016 Versiunea esr GO (vîndut de taxdoru) nu dispune de funcția analyzer precum versiunea myron63 (vîndut de elman). ESR-GO din cîte am înțeles este ok ca stabilitate în versiunea simplă esr-capacimetru. Nu la fel de ok e și varianta cu adaptorul pentru LCF în sensul că are probleme de stabilitate. Eu am construit inițial versiunea GO+LCF și nu am fost mulțumit. esr-ul lui myron63 are și acea formă ergonomică, forma cablajaului te îmbie practic să-i faci carcasă, nu cred că și-a construit cineva acest esr fără să facă carcasă, exemplul prezentat de rus e foarte complet să zic așa. Nu degeaba cei ce l-au folosit sunt entuziasmați de el. Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 23, 2016 Partajează Postat Iulie 23, 2016 Ai eser-metre , dar nul ai de la taxdoru , stiu ca tu ai de la el un supermultitester la care nu este asa de bun precum pare este slab la conziDar eser-metru este super bunAm avut ESR metrul ala si l_am dat la un amic. Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 23, 2016 Partajează Postat Iulie 23, 2016 Am avut ESR metrul ala si l_am dat la un amic. Da dar este supermultitester cu atmega328 , eu am un supermultitester cu atmega328 acesta este asa si asa dupa cum stii si un eser-metru cu PIC16F873A care este ok Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 24, 2016 Partajează Postat Iulie 24, 2016 Greu crezi.Am avut exact ce ESR metru ai tu.Din ala cu PIC. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum