ionel sm Postat Aprilie 19, 2016 Partajează Postat Aprilie 19, 2016 (editat) Eu il am si pe cel din poza si varianta simpla.Amandoua sant super OK Editat Aprilie 19, 2016 de ionel1959 Link spre comentariu
pinky Postat Aprilie 19, 2016 Partajează Postat Aprilie 19, 2016 Modelul din poza masoara capacitatea condensatorilor in circuit ? Daca da, in ce interval ? Cu poze, daca nu-i prea mare deranjul. Multumesc. Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 19, 2016 Partajează Postat Aprilie 19, 2016 Sigur ca masoara in circuit.In domeniul lui adica 1uF-60000uF. Link spre comentariu
MifTy Postat Mai 9, 2016 Partajează Postat Mai 9, 2016 ... alea sunt mufe RCA metalice? Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 16, 2016 Partajează Postat Mai 16, 2016 Am cumparat de la colegul "elman" acest aparat, dupa niste teste,(testele sau facut si in circuit) si comparatii intre esr-capacimetru(cu 6 colegi), a rezultat 2 campionii, dar unul a luat bataie.....Vedeti pozele......., Am fost super multumit de acest aparat, altfel nu postam........... Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 17, 2016 Partajează Postat Mai 17, 2016 Asa-i ca e scula faina?Si eu sunt incantat de el. Link spre comentariu
Vizitator Postat Mai 17, 2016 Partajează Postat Mai 17, 2016 Asa-i ca e scula faina?Si eu sunt incantat de el. Super faina, si merita toti bani........mesterul "elman" construieste lucruri adevarate, nu jucarii pentru copii.........toata stima si respectul fata de dansul. Link spre comentariu
dan cod Postat Mai 17, 2016 Partajează Postat Mai 17, 2016 Eu sunt si mai multumit prin faptul ca l-am primit cadou de la un amic. Link spre comentariu
ionel sm Postat Mai 17, 2016 Partajează Postat Mai 17, 2016 Pt cine doreste asa ceva gaseste pe saituri din Ucraina.Cautati singuri sa nu fac eu reclama. Link spre comentariu
Vizitator Postat Iulie 20, 2016 Partajează Postat Iulie 20, 2016 (editat) Revin cu parerii, poate uni colegi sau intrebat, de ce este mai bun esr-metrul de la colegu "elman" fata de esr-metrul ESR70 sau altele, explicatia este urmatoarea: majoritatea esr-metrelor, masoara cam la fel rezistenta serie a condensatorului, cind avem pe main board 3 sau 4 condensatori in paralel, rezulta un esr foarte mic si nu putem sa ne dam seama daca e vreunul defect, aici intervine functia de capacimetru, daca am in paralel 3 condensatori 100uf, trebuie sa-mi dea pe capacimetru, aproximativ 270-300uF, daca mie imi afiseaza pe capacimetru 192uF si eu stiu ca am 3 condensatori de 100uF in paralel, atunci imi dau seama ca unul din ei sau toti 3 sint defecti, asta doar daca capacimetrul arata valoarea reala a condensatorului(condensatoarelor). Cu toate capacimetrele pe care le-am testat, inclusiv ESR70 nu imi arata valoarea reala a condensatorului, de exempu un condensator de 1000uF/35V umflat imi arata pe toate esr-metrele 1,3-1,4 Ohmi, ceea ce este aproximativ la fel, iar pe capacimetre e total diferit, 600, 700, sau chiar 900uF, cu esr-metrul de la "elman" imi indica 1,3 Ohmi si 163uF, valoarea aproximativ reala a capacitati cred ca o afiseaza, esr-metrul de la colegul "elman", aceasta diferenta "uriasa" de valoare a capacitati condensatorului, ma ajutat pina acum sa repar toate main board-urile cu c-uri defecte......fiecare sa traga concluzii.....comparatia am facut-o cu capacimetre low budget, nu vorbim aici de punte RLC profesionala.......Nu fac reclama pentru colegul "elman" , pentru ca nici nu il cunosc, dar cei care au acest esr-metru, cred ca imi dau dreptate....... Editat Iulie 20, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
Florinel TV Postat Iulie 20, 2016 Partajează Postat Iulie 20, 2016 La eser-metru meu cumparat de la taxdoru este la fel daca am un cond de 100mf si sunt in paralel ca la tine arata la fel ca la tine si daca unul este devalorizat imi indica mai putin , si daca masor pe fiecare in parte cel mai devalorizat imi arata mai mic ca ceilalti 2 de examplu , ai incercat sai masori pe rind cei 3 conzi in paralel sa vezi daca difera de la unul la celalalt ca la al meu? Link spre comentariu
dan cod Postat Iulie 21, 2016 Partajează Postat Iulie 21, 2016 Las-o Florine.Am multe tipuri de ESR metre dar niciunul nu este ca cel prezentat mai sus. Link spre comentariu
digix Postat Iulie 21, 2016 Partajează Postat Iulie 21, 2016 Confirm cele spuse de dan_cod, varianta lui elman bate tot si mai ales pe cel facut cadou de mine lui Florin Link spre comentariu
djvas Postat Iulie 21, 2016 Partajează Postat Iulie 21, 2016 A testat cineva ESR-urile mai sus mentionate vs o punte RLC de fabrica ? Nu contest calitatea lor... doar din pura curiozitate Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum