Florinel TV Postat Aprilie 18, 2016 Partajează Postat Aprilie 18, 2016 Va salut stimati colegi de forum, are cineva aceasta chinezaraie de esr-metru, din foto?, ca-sa ne spuna si noua, daca e bun de ceva, sa nu dam bani degeaba pe el. Filmarile de pe Youtube nu au nici o valoare, alea sint pentru reclama. Nu cred ca asta este mai bun ca a colegului taxdoru difera doar ca are carcasa Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 18, 2016 Partajează Postat Aprilie 18, 2016 Omul a cerut doar o parere de la cei care detin acest model,nu a spus ca ar fi mai bun sau mai ieftin sau mai stiu eu cum...a vrut doar o parere de la cei care l-au cumparat,si taman de asta n-a avut parte in raspunsurile primite. Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 18, 2016 Partajează Postat Aprilie 18, 2016 Corect.Daca cineva il are sa isi spuna parerea.Doar asta conteaza. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 18, 2016 Partajează Postat Aprilie 18, 2016 Ce va-ncanta la asta dizainul?Luati unul de pe forum sau din alta parte si o sa fiti multumit. Pai recomanda-mi si mie unul, dar sa aibe minim 20 Ohmi, am gasit la taxdoru dar e prea putin 10 Ohmi, daca am un condensator de capacitate mica 1uf, 2,2uf.....si tensiune mare 350v, 450v....., care trebuie sa dea peste 10 Ohmi, nu face fata. Eu am un ESR-PR3 cumparat acum vreo 5 ani, si sint foarte multumit cum masoara esr-ul, dar nu si in circuit, de aceea vreau sa mai imi iau unul, poate masoara mai bine in circuit. Nu cred ca asta este mai bun ca a colegului taxdoru difera doar ca are carcasa Cel de la taxdoru masoara pina la 10 Ohmi, iar Mesr-100 masoara pina la 100 Ohmi, cred ca este o mica mare diferenta. Link spre comentariu
XAN77 Postat Aprilie 18, 2016 Partajează Postat Aprilie 18, 2016 (editat) știu că mă repet dar cel mai bun mi s-a părut V3 după rusu miron63, prezentat aici pe forum la proiecte complexe. Măsoară peste 100 ohmi, super stabil. Măsoară foarte bine în circuit, are acel analizor util cînd sunt C-uri în paralel cu inductanțe mici intercalate. Nu știu dacă îl face cineva pentru vînzare aici pe forum, dar acel esr se merită construit. Am făcut înainte și versiunea cu 876/873 ce e la vînzare pe forum, e inferior. Editat Aprilie 18, 2016 de XAN77 Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 18, 2016 Partajează Postat Aprilie 18, 2016 Azi am primit cadou unul din asta si pot sa spun dupa putine teste ca intr-adevar este o scula super.Este cel din poza.Merge pana la 120 de ohmi asta este marele avantaj. Link spre comentariu
Vizitator Postat Aprilie 18, 2016 Partajează Postat Aprilie 18, 2016 (editat) Azi am primit cadou unul din asta si pot sa spun dupa putine teste ca intr-adevar este o scula super.Este cel din poza.Merge pana la 120 de ohmi asta este marele avantaj. Din toate informatiile pe care le-am strins de pe net, rezulta ca acest esr-capacimetru, este o super scula. Domnule "dan cod" stiti cumva de unde as putea sa-l comand si eu? Editat Aprilie 18, 2016 de Vizitator Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 18, 2016 Partajează Postat Aprilie 18, 2016 Eu l-am primit cadou deci habar nu am.Trebuie sa fie pe net.Si mie mi se pare superior tuturor cu care am lucrat pana acum si mi-au trecut cateva prin mana. Link spre comentariu
ionel sm Postat Aprilie 18, 2016 Partajează Postat Aprilie 18, 2016 A fost la vanzare pe forum la @elman si nel65 .Nu prea s-au inghesuit sa le cumpere nimeni dar s-au dat in timp.Daca va intereseaza gasiti aici http://olx.ua/obyavlenie/izmeritel-c-esr-clf-m63-v3-vnutrishemnyy-analizator-esr-IDdJl8e.html dar nu stiu cum le puteti lua.Au mai multi la vanzare.Cautati si dvs pe sait.Sper sa nu se considere reclama.Daca se crede a fi reclama rog un moderator sa stearga. Link spre comentariu
doru3160 Postat Aprilie 18, 2016 Partajează Postat Aprilie 18, 2016 http://www.elforum.info/topic/114951-esr-metru-lcfp/ Link spre comentariu
Florinel TV Postat Aprilie 18, 2016 Partajează Postat Aprilie 18, 2016 A fost la vanzare pe forum la @elman si nel65 .Nu prea s-au inghesuit sa le cumpere nimeni dar s-au dat in timp.Daca va intereseaza gasiti aici http://olx.ua/obyavlenie/izmeritel-c-esr-clf-m63-v3-vnutrishemnyy-analizator-esr-IDdJl8e.html dar nu stiu cum le puteti lua.Au mai multi la vanzare.Cautati si dvs pe sait.Sper sa nu se considere reclama.Daca se crede a fi reclama rog un moderator sa stearga. Pai nu sau inghesuit la cumparare cas niste stifturi , deci ce masoara doar condesatori si se cheama eser-metru este ok si daca se cheama supermultitester si masoara mai multe piese sunt cu totul niste gunoaie ca niciodata nu o sa masoare corect pe electrolitici Pai recomanda-mi si mie unul, dar sa aibe minim 20 Ohmi, am gasit la taxdoru dar e prea putin 10 Ohmi, daca am un condensator de capacitate mica 1uf, 2,2uf.....si tensiune mare 350v, 450v....., care trebuie sa dea peste 10 Ohmi, nu face fata. Eu am un ESR-PR3 cumparat acum vreo 5 ani, si sint foarte multumit cum masoara esr-ul, dar nu si in circuit, de aceea vreau sa mai imi iau unul, poate masoara mai bine in circuit. conzi astia de 1mf pe 350v sau 400v se gasesc mai mult in primaru sursei si la un anumit timp de functionare se schimba fara sai masori,seschimba obligatoriu eu nu am avut probleme cu acesti conzi Este diferenta de la cer la pamint dintrun eser-metru si un multitester Link spre comentariu
ionel sm Postat Aprilie 18, 2016 Partajează Postat Aprilie 18, 2016 (editat) Cu gunoaiele pot sa va contrazic.Eu il am si e sant foarte multumit.Masoara si conzi de 1uf..Am vazut ca confirma si pe forum cei care si le-au procurat.De cand il am celelalte modele care le am stau degeaba. Editat Aprilie 18, 2016 de ionel1959 Link spre comentariu
Florinel TV Postat Aprilie 18, 2016 Partajează Postat Aprilie 18, 2016 Cu gunoaiele pot sa va contrazic.Eu il am si e sant foarte multumit.Masoara si conzi de 1uf..Am vazut ca confirma si pe forum cei care si le-au procurat.De cand il am celelalte modele care le am stau degeaba. Conzi de 1mf cine nui meserias nu stie dar eu nu am avut probleme cu acesti conzi si chiar fara eser-metru daca stai sa repari dupa acesti conzi atunci iti ia o gramada de timp sa repari o sursa acestia se schimba din proprie initiativa cind pica o sursa conzi acestia ii schimbi inainte si fara masuratori,ca nus scumpi deloc si fiecare meserias trebuie sai aiba pe stoc asa se repara o sursa ca acolo este caldura mare si pica conzi si trebuie schimbati toti fara sai masori.si eu cumpar conzi de la miv si nu am avut probleme cu iei de 9 ani de cind cumpar nam avut probleme cu conzi,niciunul nu mia facut probleme Link spre comentariu
XAN77 Postat Aprilie 19, 2016 Partajează Postat Aprilie 19, 2016 Pai nu sau inghesuit la cumparare cas niste stifturi , deci ce masoara doar condesatori si se cheama eser-metru este ok si daca se cheama supermultitester si masoara mai multe piese sunt cu totul niste gunoaie ca niciodata nu o sa masoare corect pe electrolitici Nu s-au înghesuit pentru că sunt mai scumpe, ceea ce e și normal avînd în vedere că include și carcasă, coroborat cu montajul în sine smd etc. Dar nu l-aș compara cu SMT, care și mie mi se pare o jucărie pentur care încă nu am găsit motivația să-l construiesc. Dacă nu ai construit/folosit acest esr-lcfp, cu scuzele de rigoare, vorbești aiurea. Link spre comentariu
dan cod Postat Aprilie 19, 2016 Partajează Postat Aprilie 19, 2016 Florine iar ai spus ceva fara sa ai termen de comparatie.Daca vrei iti fac lista cu ce ESRmetre mi-au trecut prin mana deci testate de mine nu de altii si cel din poza de ieri este net superior tuturor.Nu-i deloc stift ci chiar e un aparat bun.Mai scump ca altele dar isi merita banii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum