Marius84 Postat Octombrie 23, 2015 Partajează Postat Octombrie 23, 2015 Salutare! Am nevoie de o informatie. Acest tv este adus din Austria, nu am telecomanda si nu stiu care exact de pe piata ar merge. Am incercat cu una philips radio si nu face functia meniu. Ca o curiozitate, nu avea sunet si l-an deschis, iar cablul difuzorului era strans langa acesta iar mufa era neintrodusa, ciudat. Nu am gasit nici cum se intra in service mode... Link spre comentariu
naetv Postat Octombrie 23, 2015 Partajează Postat Octombrie 23, 2015 telecomanda " cap rotund " https://encrypted.google.com/search?q=telecomanda+philips+cap+rotund schema http://www.eserviceinfo.com/downloadsm/585/Philips_L6.2AA.html si la pag 8 gasesti service mode , dar pentru ce ? Link spre comentariu
ceorneialexdru Postat Octombrie 24, 2015 Partajează Postat Octombrie 24, 2015 Acest televizor va functiona cu: P.1696, RC 7507, RC-8205, RC-8207. Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 24, 2015 Partajează Postat Octombrie 24, 2015 L6.2 este un tv analog.Ce sa faci cu service mode? Link spre comentariu
Marius84 Postat Octombrie 24, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2015 Nu stiam ca este analog. Am o telecomanda cu care nu puteam accesta functia meniu si m-am dus cu gandul la hotel mode, dar acum m-am edificat, se pare ca nu era telecomanda potrivita, nu puteam da cautare programe. Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 24, 2015 Partajează Postat Octombrie 24, 2015 Cautare cu cea cu cap rotund cele doua taste de jos apasate simultan Link spre comentariu
adydep Postat Octombrie 24, 2015 Partajează Postat Octombrie 24, 2015 (editat) Mie imi place sa-i spun telecomanda cocosata cu cele doua butoane- indicate cu rosu- apasate simultan(v-a spus si Dl. Dan mai sus) Editat Octombrie 24, 2015 de Andrei Tabacaru Link spre comentariu
Marius84 Postat Octombrie 24, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2015 Si memorarea? Nu este tv ul meu si trebuie sa invat pe cineva. Sau daca are functie de cautare si memorare automata ma interesa... Link spre comentariu
adydep Postat Octombrie 24, 2015 Partajează Postat Octombrie 24, 2015 Si memorarea tot cu cele doua simultan! Link spre comentariu
naetv Postat Octombrie 24, 2015 Partajează Postat Octombrie 24, 2015 Mie imi place sa-i spun telecomanda cocosata telecomanda-philips-cocosata-124426631.jpg cu cele doua butoane- indicate cu rosu- apasate simultan(v-a spus si Dl. Dan mai sus) da , numai ca cele de la chinezi vin fara cocoasa le-au indreptat Link spre comentariu
dan cod Postat Octombrie 24, 2015 Partajează Postat Octombrie 24, 2015 Tot aceeasi Marie doar cu alta palarie, Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum