djmaxxx Postat Octombrie 23, 2015 Partajează Postat Octombrie 23, 2015 salutare am acest monitor cu urmatoarea problema ... il folosesam pe hdmi si brusc dintro data sa orit imaginea pe monitor (ledul era aprins ) si calculatorul sa restartat ... dupa restart nu mai vede monitorul ... si intra in rezolutie default 1024x768 ... si in device manager monitor default (inainte il vedea ca hf237..) ... nici suntetul nu mai merge pe hdmi treaba este ca pe vga totul este ok il vede normal ... intra in rezolutie fullhd ... pe hdmi merge setat manual rezolutia in fulllhd , dar daca intru intro aplicatie sau joc tot pe default o ia .. 1024x768 ... banuiesc ca ar fi memoria stricata ... 24c02 parca este ... treaba este de unde iau un dump ca nu gasesc ... sau unu compatibil ... l-am dat jos memoria si acum nu mai merge deloc pe hdmi ... zice ca nu are semnal si se stinge ... asta este monitorul : http://www.expertreviews.co.uk/accessories/pc-monitors/48924/hannspree-hf237-review asta este placa logica : http://postimg.org/gallery/1gk53a386/d4dbfe14/ ideei ceva? am sa pun memoria pe programator sa vad ce zice ... dar mai tarziu ca nu am adaptor ... Link spre comentariu
FLORIN IORDACHE Postat Octombrie 23, 2015 Partajează Postat Octombrie 23, 2015 Cablu hdmi este ok ? Ati incercat si cu un alt cablu hdmi ? Link spre comentariu
djmaxxx Postat Octombrie 23, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2015 am incercat mai multe cabluri si placi video ... plus ca la tv hdmi imi merg toate cablurile si toate placile video ... numai pe monitorul asta ... de aceea zic ca ar fii memoria Link spre comentariu
Florinel TV Postat Octombrie 23, 2015 Partajează Postat Octombrie 23, 2015 pai memoria aia 24c02 merge fara problema goala deci nu de acolo este problema problema este din alta memorie spune ce scrie pe cele 3 integrate incercuite cu rosu din imaginea de mai jos deci una din ele este cu soft flash si de acolo este problema de la socuri de curent Link spre comentariu
djmaxxx Postat Octombrie 24, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2015 (editat) cea de jos este tot un 24c02 ... banuiesc ca este pentru intrarea vga ... cea de sus stanga este 25lv010 cea din dreapta nu stiu ce scrie pe ea ca momentan am monitorul montat dar am sa ma inresez ... dar cert este ca pe hdmi nu imi ia imagine deloc fara memorie pusa ... daca o pun la loc imi ia imagine dar fara rezolutie fullhd .. manual daca o setez imi merge ... totusi daca este bulita de unde fac rost de soft? Editat Octombrie 24, 2015 de djmaxxx Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum