iuliantv Postat Octombrie 23, 2015 Partajează Postat Octombrie 23, 2015 salutare,nu sant pasionat de depanare audio ,si in nici un caz de audio auto,dar cand te roaga prietenii asta e ,macar sa i-mi fac datoria de prieten,deci prin urmare am acest amplificator cu radio bm54 la care este posibil sa fi scapat finalii,vad ceva componente rezistente putin incinse posibil strapunse intinse,motivul ceva fire ca sau dezizolat din motive mecanice,au facut ceva scurt si a murit partea de amplificare,intai sa auzit gajait in difuzoare dupa care a decedat,ceva tesiuni de 12v 3v2 ok,in rest ramane de vazut,si cam greu de reparat,avand in vedere ca toate sant legate unele de altele pe masina,si la mine a ramas doar acest modul,deci rog daca cineva are schema acestui modul sa-mi pot face o idee,va multumesc Link spre comentariu
leoncris Postat Octombrie 23, 2015 Partajează Postat Octombrie 23, 2015 http://www.bmwcarx.com/web/DocumentosBMW/BM54_Reparar_Manol.pdf Link spre comentariu
iuliantv Postat Octombrie 23, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2015 (editat) http://www.bmwcarx.com/web/DocumentosBMW/BM54_Reparar_Manol.pdf multumesc de manualul de modificare ,dar nici al meu de ar fi nu a-s munci atata,am gasit multe variante de acest gen,cu modificare, Editat Octombrie 23, 2015 de iuliantv Link spre comentariu
Xaby Postat Decembrie 20, 2017 Partajează Postat Decembrie 20, 2017 (editat) Imi trimite și mie cineva manualul? Site-ul nu mai funcționează. Trebuie sa schimb și eu finalii la un prieten. Mulțumesc. Editat Decembrie 20, 2017 de Xaby Link spre comentariu
modoran Postat Decembrie 20, 2017 Partajează Postat Decembrie 20, 2017 Pai si ai nevoie de manual daca vrei sa schimbi doar finalii ? Link spre comentariu
Xaby Postat Decembrie 20, 2017 Partajează Postat Decembrie 20, 2017 (editat) Ca sa schimb finalii trebuie sa vad de unde sa iau un semnal preamplificat, inafara de asta mai are o componenta arsa și nu știu ce este. Editat Decembrie 20, 2017 de Xaby Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum