Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

Caut o placa de comanda usoara cu o distanta destul de mare

Vizitator MihaiMotas

Postări Recomandate

• Răspunsuri 5
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• mars01

2

• godFather89

1

• modoran

1

Top autori în acest subiect

Textul postat este insuficient pentru a primi un raspuns.

Cei care va pot raspunde, de regula nu vor sta sa extraga de la dvs detaliile si sa afle ce vreti dvs.

Ex: telecomanda cu fir sau wireless. Ce fel de wireless (daca este cazul): radio, IR etc. Cate canale de comanda? Placa sa aiba relee sau tz Mosfet  sau este suficienta logica ... Comenzi simple de tip ON/OFF sau comenzi progresive / PWM la motoare ...

Jucaria are motoare sau este un fel de papusa care scoate sunete, inregistrari etc.

Distanta mare ... pentru mine mare este poate 2metri. Pt dvs poate este 1Km. Ce inseamna "mare"? Si tot asa.

Etc etc etc.

Link spre comentariu
  • 1 lună mai târziu...
Vizitator MihaiMotas

Cum pot sa fac o placa receptoare wirless care sa raspunda la comenzile undei telecomenzi de 2.4ghz pentru un drona deoarece am pierdut placa originala.

Eu am cumparat acid coroziv marker coroziv placa de aia pe care faci toata chestia ce imi mai trebuie? am multe placute de genu de la elicoptere stricate masinute si tot felu de jucarii RC.

Link spre comentariu

In primul rand aveti nevoie de un design, proiect care sa implementeze functia dorita. O schema si un PCB (cablaj) aferent, poate si un software functie de implementarea aleasa.

Dupa acea trebuie sa va procurati componentele necesare pentru a realiza montajul electronic.

Acid-ul, marker-ul si laminatul de Cu va ajuta doar ca sa faceti PCB-ul (printed circuit board) adica, altfel spus, cablajul.

Dar aceasta este o intrabare care arata clar faptul ca sunteti incepator si ca trebuia sa postati in sectiunea dedicata persoanelor fara cunostiinte elementare de electronica ...

Link spre comentariu

Cum pot sa fac o placa receptoare wirless care sa raspunda la comenzile undei telecomenzi de 2.4ghz pentru un drona deoarece am pierdut placa originala.

Ce telecomanda? Producator/Model?E chinezarie de la o jucarie ieftina? Atunci slabe sanse...

Eu am cumparat acid coroziv marker coroziv placa de aia pe care faci toata chestia ce imi mai trebuie? am multe placute de genu de la elicoptere stricate masinute si tot felu de jucarii RC.

La felul in care pui problema, mai bine isi cumperi o telecomanda si un receptor ca lumea.
Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări