Vizitator paul83 Postat Octombrie 23, 2015 Partajează Postat Octombrie 23, 2015 As dori sa achiziționez una din aceste două stații si stiu care merită mai mult. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Octombrie 23, 2015 Partajează Postat Octombrie 23, 2015 Daca o folosesti strict pentru traffic auto, ia-o pe cea mai ieftina. Oricum va functiona pe cativa km. Nu-ti trebuie mai mult. Link spre comentariu
Vizitator paul83 Postat Octombrie 24, 2015 Partajează Postat Octombrie 24, 2015 (editat) Multumesc de raspuns, ma intereseaza calitatea componentelor intre cei doi producatori si calitatea emisie si receptie.Daca mai foloseste cineva aceste modele. Editat Octombrie 24, 2015 de paul83 Link spre comentariu
danono Postat Octombrie 27, 2015 Partajează Postat Octombrie 27, 2015 E una si aceeasi statie...sub diferite marci (avanti micro, crt one, albrecht 6110, maas micro, etc...). Producatorul e acelasi (Quxiang-Anytone), la cantitate mai mare poti sa le personalizezi cu ce denumire vrei de acolo si diversitatea de denumiri. Ia-o pe cea mai ieftina Link spre comentariu
Vizitator paul83 Postat Octombrie 29, 2015 Partajează Postat Octombrie 29, 2015 Am achizitionat crt-ul este ok statia si are 20w. Este o statie practica pentru dimensiunile ei avand in vedere ca o folosesc in autoturism.Cu antena Sirio ml145 are o emisie si receptie foarte buna. Va multumesc inca odata pentru sfaturi, numai bine! Link spre comentariu
yo9hrb Postat Octombrie 31, 2015 Partajează Postat Octombrie 31, 2015 De unde ai achizitionat-o? Din magazin? Link spre comentariu
Vizitator paul83 Postat Noiembrie 1, 2015 Partajează Postat Noiembrie 1, 2015 Am comandat-o de pe magazin online. Link spre comentariu
yo9hrb Postat Noiembrie 2, 2015 Partajează Postat Noiembrie 2, 2015 Vezi ca are 4W. Atat este legal. Link spre comentariu
Vizitator paul83 Postat Noiembrie 5, 2015 Partajează Postat Noiembrie 5, 2015 Am verificat la un electronist cu aparat de masura si are 20w pe emisie! Link spre comentariu
yo4rng Postat Aprilie 22, 2016 Partajează Postat Aprilie 22, 2016 Crt-ul suportă modificări și setări interesante Link spre comentariu
homer Postat Iunie 11, 2016 Partajează Postat Iunie 11, 2016 S-a mai intalnit cineva cu probleme de sonor la statiile astea ? Emisie buna, receptie cu sunet foarte incet in conditiile in care potentiometrul e dat la maxim. Difurozul e bun, testat. Cablu catre microfon bun, testat, microfonul e bun testat si el. Incotro sa mai caut ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 11, 2016 Partajează Postat Iunie 11, 2016 Filtrul ceramic de 455 KHz. Link spre comentariu
homer Postat Iunie 11, 2016 Partajează Postat Iunie 11, 2016 lt455ht asa-i ? Se poate masura ceva prin zona pentru a se vedea daca asta-i problema ? Exista ceva echivalent prin magazinele de electronice autohtonone ? Link spre comentariu
Vizitator Postat Iunie 12, 2016 Partajează Postat Iunie 12, 2016 Poti uneori masura cu un osciloscop bun nivelul semnalului inainte si dupa filtru. Cel mai simplu test e sa il scoti si sa il i locuiesti cu un cond. de cateva sute de pF. Vei pierde complet selectivitatea, vei auzi 7 canale deodata, dar nivelul va reveni la normal. Nu sttiu daca se gasesc in magazin, probabil ca da, eu insa le scot de prin statii vechi, tinute pt piese. Link spre comentariu
homer Postat Iunie 12, 2016 Partajează Postat Iunie 12, 2016 Daca ar fi ala defect nu ar trebui sa nu aud deloc? Daca o am la maxim statia si o tin la ureche reusesc sa aud ce se discuta. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum