Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

salutare am si eu probleme cu un multifunctional canon mp160

Vizitator roscapetru24

Postări Recomandate

Vizitator roscapetru24

Salutare am si eu o imprimanta multifunctionala cu scanner CANON MP160 ,si imi tot arata eroare 5 am inteles ca ar fii vreun cartus defect dar ma intreb ca fara cartuse tot asa trebuie sa imi indice oare am 3 cartuse 2 negru si unul color iar la imprimana merg doar 2 unul nergu si unul color si mai este o chestie cica care iti arata daca cartusul e bun sau nu electric si anume la ledurile alea galbene unde scrie B si C adica black and color (negru si color) la nergu la unul din cele 2 cartuse care le am pe negru nu mai se aprinde ledul Black ceea ce am inteles ca e bun cartusul electric , iar la cel Color se aprinde ledul , am intrebat pe cineva si mia zis ca e scump tare cartusul color undeva de 130 lei si nu se merita ca e veche imprimanta , doar sa gasesc de la altcineva un cartus folosit sau sa o dau si eu mai departe DAR VA ROG SA IMI SPUNETI DACA TREBUIIE SA IMI ARATE EROARE 5 CHIAR DACA NU AM BAGAT CARTUSELE IN EA , CA SA STIU DACA E FUNCTIONALA SAU NU . Si inca ceva care nu e de domeniul electronic sau electric am din luna lui ,MAI anul acesta niste pete pe piele rosii pe, piept ,gat, maini si in alte locuri si am fost pana acuma la 5 medici (3 dermatologi , 1 alergolog, 1 de familie) miau tot dat tratamente si degeaba tot nu imi trece sau mai bine zis daca iau pastilele alea ,mai imi amelioreaza boala adica nu imi mai apar mereu pete asa , iar daca nu iau deloc, imi apar de nu stiu ce e cu mine , sau daca sunt nervos iarasi imi apar sunt ca niste pete rosii se aseamana cu niste bube aproape boala depistata de medici se cheama URTICARIE CRONICA ,si am inteles ca e de durata treaba asta pana trece nu stiu ce sa ma mai fac nu pot sa stau asa ca vreau si eu sa ma angajez ca sa lucrez ca e greu tare ca la orice om fara loc de munca . Poate a mai fii avut careva vreo problema asemanatoare , daca da atunci il rog sa imi spuna ce sa fac ca nu stiu ce sa ma mai fac , penultima doctorita mia zis sa mer la Spitalul ELIAS LA BUCURESTI ca aici in GALATI nu sunt nici unul meseriasi .Va rog daca puteti dat-imi un sfat , va multumesc

Link spre comentariu
  • Răspunsuri 1
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• FLORIN IORDACHE

1

Top autori în acest subiect

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări