florinnn22 Postat Februarie 24, 2007 Partajează Postat Februarie 24, 2007 cine ma poatre ajuta si pe mine cu orice materialmultumesc frumos Link spre comentariu
Blind Postat Februarie 25, 2007 Partajează Postat Februarie 25, 2007 Am eu cartea tehnica a lui, imprumutata acum ceva vreme de la mihaim (stiu, sunt nesimtit ca pana acum nu am avut timp sa le scanez si sa le returnez, facultate+servicii=nashpa rau). Sa vad cum scap mai repede de la serviciu zilele astea si o bag la scanat si aranjat (o fac djvu, ca sa ocupe mai putin) apoi o urc la mine pe site si iti trimit linkul. Link spre comentariu
florinnn22 Postat Februarie 26, 2007 Autor Partajează Postat Februarie 26, 2007 multumesc frumos Link spre comentariu
mihaim Postat Februarie 27, 2007 Partajează Postat Februarie 27, 2007 Eu am rabdare :smt008 Link spre comentariu
Blind Postat Februarie 28, 2007 Partajează Postat Februarie 28, 2007 Spune-mi si mie ce anume ai nevoie cat mai urgent despre el (o anumita schema sau ceva) ca vre-o cateva pagini pot sa scanez, chiar daca ajung f tarziu acasa.PS: Mai injura-ma din cand in cand pe privat, ca sa imi mai aduc aminte, pe wknd in special (cand sper ca nu mai merg la scarbiciu)Later edit: Mi-a fost cam tarsala ca nu am facut nimic pana acum, asa ca atasez o parte din schemele scanate, convertite intr-un singur fisier djvu (se deschide cu irfan view, e free pe net).Sunt doua versiuni, una cu rezolutie mai mare, una cu rezolutie mai mica. Sper sa invat curand cum sa lipesc anumite poze cu un program sau ceva, ca sa nu mai iasa cablajele pe cate 2-3 pagini. Rau e sa ai doar scanner A4...PS: Vasile, da-i si tu allow la fisierele tip .djvu ca sa poata fi atasate direct (fara arhivare) Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum