roscatu Postat Octombrie 22, 2015 Partajează Postat Octombrie 22, 2015 (editat) Salutare, ati putea sa va dati cu parerea la grosimea tablei din aceasta poza http://construyasuvideorockola.com/imagenes/proyectos/amp300/amp_300W_26.jpg ? Ca nu stiu ce grosime sa folosesc. Am o nedumerire, sunt mai multe tipuri de tabla din care pot confectiona sasiul?adica este tabla de 0.6mm mai moale?sau tot de 0.6mm mai tare? Editat Octombrie 22, 2015 de roscatu Link spre comentariu
leo 17 Postat Octombrie 22, 2015 Partajează Postat Octombrie 22, 2015 0,5 e ok e mai usor de modelat cu cat e mai groasa cu atat e mai greu de modelat Link spre comentariu
roscatu Postat Octombrie 22, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2015 II mai ok sa indoi sau sa fac niste parti si sa le insurub intre ele? Link spre comentariu
Mircea Postat Octombrie 22, 2015 Partajează Postat Octombrie 22, 2015 Eu am avut o singura cutie de amplificator. Cred ca era de 1.5mm. Se cam indoia, in ciuda plierii pe margini. Traful era un tor de 300VA, in interior erau 2 montaje cu 7294 (racite fortat) si un corector de ton. Deci nu mare lucru.0.6mm mi se pare subtire. Link spre comentariu
roscatu Postat Octombrie 22, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2015 Acel 0.6mm era doar un exemplu pentru nedumerirea mea.Sasiul o sa fie pus intr-o cutie de lemn. Link spre comentariu
Mircea Postat Octombrie 22, 2015 Partajează Postat Octombrie 22, 2015 Sa inteleg si eu: sasiul e cadrul, atunci peretii sunt din lemn? Sau sasiul e din lemn si peretii din tabla de 0.6?Oricum, tabla o sa aiba "burtica" de la continutul cutiei. Daca are si ventilatie fortata, o sa zbarnaie. Ai nevoie de ceva mai rigid. Link spre comentariu
roscatu Postat Octombrie 22, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2015 Pai ceva sa nu se indoie cand pun mana , ce grosime ar trebui sa aibe? Sasiul-Tabla , Carcasa - Lemn Link spre comentariu
Spitfire Postat Octombrie 22, 2015 Partajează Postat Octombrie 22, 2015 La aparatele cu tuburi se folosea un sasiu din tabla de aluminiu de 1,5mm -"Jumatate-Tare" -o numeau mesterii. Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum