leo 17 Postat Octombrie 22, 2015 Partajează Postat Octombrie 22, 2015 cum sunt pasionat de a vedea filme horror ..am vazut f multe ..sper sa nu se inteleaga c a fi ceva deplasat de a vedea filme de acest gen ..poate mai sunt colegi cu astfel de mofturi ..ce filme de acest gen v au placut cel mai mult ?poate asa imi dati ideei de a vedea ce nu am vazut .va multumesc anticipat pt cei care imi vor raspunde Link spre comentariu
K1nderu Postat Octombrie 22, 2015 Partajează Postat Octombrie 22, 2015 (editat) Si eu sunt pasionat de genul asta si am vazut ceva pana acum cum ar fi: -The unborn -Mama -The woman in black 1 si 2 -The conjuring -Seria insidious -Jessabelle -Deliver us form evil -Evil Dead -The ring -Paranormal Activity -Mirrors 1 si 2 -The Rite Si cam atat imi aduc aminte, vizionare placuta! Editat Octombrie 22, 2015 de DragosMarian Link spre comentariu
leo 17 Postat Octombrie 22, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2015 le am vazut si eu .filme bune ..merci de raspuns Link spre comentariu
valica Postat Octombrie 22, 2015 Partajează Postat Octombrie 22, 2015 (editat) Iti recomand un serial American Horror Story, luna asta a aparut sezonul 5 (sezonul asta mi se pare cam tulburator, deviant ). Cateva sezoane sunt chiar foarte bune. http://www.imdb.com/title/tt1844624/episodes?season=5&ref_=tt_eps_sn_5 Editat Octombrie 22, 2015 de valica Link spre comentariu
K1nderu Postat Octombrie 22, 2015 Partajează Postat Octombrie 22, 2015 -The babadook -Annabelle -Oculus -The possession -Legion (2010) Probabil le-ati vazut, ca serial va recomand supernatural. Link spre comentariu
Vizitator Postat Octombrie 22, 2015 Partajează Postat Octombrie 22, 2015 Am vazut sute de filme horror....mai ales cand eram adolescent. De departe, cel mai "tare" film horror vazut vreodata, ramane Evil dead, prima parte, cea care incepe cu povestea de pe banda de magnetofon. Era de groaza prin 88 in sincrono-traducerea Irinei Nistor Link spre comentariu
leo 17 Postat Octombrie 22, 2015 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2015 de unde as reusi sa descarc filme subtitrate audio cu irina nistor daca tot colegu fluffy a deschis subiectul ? Link spre comentariu
Vizitator Imtiaz Hassan Postat Iulie 22, 2016 Partajează Postat Iulie 22, 2016 thanks you imtiaz hassan pakistan Link spre comentariu
bugytech Postat Iulie 22, 2016 Partajează Postat Iulie 22, 2016 "Dealuri insingerate" e super horror!!! Link spre comentariu
Vizitator Juli Postat Octombrie 7, 2016 Partajează Postat Octombrie 7, 2016 The Unborn The Shining Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum