Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TDA8177-IN CADRE LA SCHNEIDER TV9

dosa

Postări Recomandate

• Răspunsuri 54
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dosa

14

• MIHAIS

8

• catalin004

6

• gelutu

4

Top autori în acest subiect

AT211K1PFT, acesta este sasiul, este un Sunny, de ce va scriu, pentru ca in montajul original al baleiajului vert. pe placa exista acel condensator pus in pinul 6, numai ca eu am gasit montat 8177 acolo. A mai dost schimbat, ma gandesc sa nu-l fi pus altcineva gresit.stima

Rog ajutor....nu imi afiseaza pe OSD pagina de SEARCH...apare doar ajustment, imagine sunet si atat.rog un dump SUNNY acelasi model ca si placa

TDA9351PS/N3/3

multumesc

Link spre comentariu

Pai da,pentru ca este TDA8177 simplu.La TDA8177F(cu f de la flyback),pinul 3 e alimentat fix cu +50V(aprox).Eu am crezut ca e vorba de TV9,ca la asta daca pui 8172 fara modificare crapa instant.

Link spre comentariu

Ma tu nu cumva esti tot ala de face prostii pe aici pe forum?

...asa colegu' fi rau ! :rade: . La TDA8177F , eu fac asa :

Se pune direct 8172 in loc de 8177F -se scoate bobina de pe pinul 3 de pe cablaj si tot de acolo si condul de 10 mF .Se monteaza un condi de 100mF la 63 cu plusul pe pin 6 al noului 8172 [ce este deja] si minusul pe pin 3 al 8172 [ce este deja] ,pin care a ramas in aer dupa scoaterea micii bobine. ( sursa : Elforum )

Link spre comentariu

Pai pana vine de la chinezii aia dureaza o saptamana...in al doilea rand cum zice colegul cornel trebuie un artificiu...dar cum eu nu am cu terminatia F se nimereste DIRECT cu 8172...faara nici o modificare...dar am notat deja in agenda modul de trecere de la 8177F la 8172 normal .numai bine...acum am alte probleme cu acest sasiu...si ma manca omul ala cu procesorul....

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări