Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TDA8177-IN CADRE LA SCHNEIDER TV9

dosa

Postări Recomandate

• Răspunsuri 54
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dosa

14

• MIHAIS

8

• catalin004

6

• gelutu

4

Top autori în acest subiect

am pus al 4-lea ci tda 8177f si merge :supz:

Si cit a costat toata afacerea,ca tda-ul meu e 22 lei la Conex. Pot sa schimb si eu patru buc...?(E chiar o placere) Scuze am devenit invidios pe cei care isi rezolva problemele, pt ca nu mai putem afla noutati.
Link spre comentariu

eu cumpar in general de la vitacom si am reduceri f maritda-ul a fost aprox 5 ron :smt006

Da, dar Vitacom-ul nu are si TDA4173AF. Sau nu l-am vazut eu in catalog ca existent in stoc? O sa incerc cu TDA 8177-ST. Multumesc mult!
Link spre comentariu

Incercati sa punetii TDA 8172 cu modificarile de rigoare, folosesc aceasta metoda de foarte mult timp si nu am avut problema, TDA 8177F de pe piata sunt proaste, pierdeti si timp si bani aiurea , se pune decit un condensator de 100 micro si nu mai se alimenteaza cu 45V usor si eficient cu rezultate foarte bune nu trebuie facute reglaje de service.

Link spre comentariu
  • 5 ani mai târziu...
Vizitator geogsm

am un televizor tevion care foloseste acest tip de integrat. eu m-am uitat peste postarile voastre si am citit despre baiatul care a decis sa-si cumpere un lcd fiindca nu a mai vrut sa se streseze cu reparatia. m-am gandit si eu sa adopt varianta cu achizitionarea unui lcd dar ce-mi placea mie era ~3000 lei si m-am gandit ca am 2 copii mici( unul 4 luni si unul 4 ani) care pot foarte usor sa dea cu un cub, o jucarie ceva in display si sa-l sparga, asa ca am decis sa-l repar pe tevion. l-am dat la un amic mai dibaci pe televizoare sa mi-l repare. mi-a spus ca este tda8177 vinovat, a sunat la un magazin de piese din orasul calarasi, a dat comanda si mi-a zis sa trec sa ridic piesele. am ridicat piesele si i le-am dus la electronist. m-a sunat seara si mi-a zis ca integratul a bubuit direct. eu ii spusesem ca m-am uitat peste postarile voastre si i-am zis sa verifice si condensatorii de pe sursa. mi-a zis ca circuitul isi ia alimentarea din traful de linii si ca a schimbat condensatorii care a fost nevoie. m-am dus la un magazin din bucuresti de pe maica domnului, cum vii dinspre intersectia de la lizeanu, ajungi la magazinul conex, iar dupa ~100m este un magazin tot pe dreapta, urci niste trepte. am cerut circuitul si omul, cunoscator, m-a intrebat daca este 8177 sau 8177F. vanzatorul(cred ca el e patronul) mi-a zis ca daca este F si ii pun 8177 normal il ard instant, ca au alte tensiuni. l-am sunat pe electronist si l-am intrebat, bineinteles ca era F pe televizorul tevion iar el ma trimisese sa cumpar 8177 normal, de aceea s-a si bubuit. am cumparat 8177F, l-a montat baiatul si televizorul este acum functional. concluzia: "F"-ul acela este foarte important, am simtit-o pe... televizorul meu

Link spre comentariu
Vizitator geogsm

trebuia sa stie, stia si s-a grabit... nu mai conteaza. important e ca a reusit sa-l repare :). pe tda8177 in calarasi am platit 15 lei, iar pe tda8177F in bucuresti am platit 8 lei. magazinul de care va spuneam, din bucuresti, vi-l recomand. oamenii sunt amabili si sunt cunoscatori in ceea ce vand. eu am mai luat de la ei traf-uri, telecomenzi, diverse componente. au preturi ok si mai au un catzel simpatic, bishon+shitzu, mascota magazinului :)

Link spre comentariu

E Superelectro....., magazinul lui nea Gigi, e unul dintre cei mai vechi pe piata, nici nu trebuia sa-i mai dai telefon "electronistului", nea Gigi e uns cu toate alifiile, mananca electronica pe paine, a lucrat la IPRS Baneasa si stie ce zice. Are si angajati de nota 20. Jos palaria in fata dansului, toata stima si respectul. :aplauze :aplauze :aplauze P.S: E printre singurii din Bucuresti, cred ca si din tara, unde mai gasesti aproape orice cod de trafo linii si absolut orice fel de telecomanda.

Link spre comentariu
  • 1 an mai târziu...

Pe acelasi subiect: Dupa ce am esuat cu 3 ci TDA8177F (facaturi) pe un TV9.1 m-am hotarat sa fac modificarea cu TDA8172. Intrebare: ce fac cu pinul 7 ? Il las in aer ca in datasheet ? Si inca ceva : se comporta bine 8172 si pe tuburi la 110 grade ?

Editat de smd-man
Link spre comentariu
  • 2 ani mai târziu...

Salutare...am si eu nevoie de modificarea cu TDA8172, in loc de 8177 (cel care a fost pe placa)....am inteles ca trebuie montat un condensator...etc....multumesc

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări