Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

TDA8177-IN CADRE LA SCHNEIDER TV9

dosa

Postări Recomandate

• Răspunsuri 54
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• dosa

14

• MIHAIS

8

• catalin004

6

• gelutu

4

Top autori în acest subiect

acest integrat se alimenteaza cu tensiune simetrica 2x16v iar majoritatea schemelor de la celelalte scheme de verticale sunt alimentate cu tensiuni de 24 pina la 27v sau cu 2 tensiuni 16v si 40v in functie de schema vezi de ex tda 8178

Link spre comentariu

totdeauna in tv9 a fost tda 8177fdaca pui in locul lui unul fara f bubuie imediat ce nu pricep eu : de ce drak vrei sa-i shimbi cu altul cand se gaseste original pe toate drumurile si nu e scump ???

Link spre comentariu

vezi ca se mai arde si una din diodele de pe una din tensiunea simetrica si rez de balast.scoate final video de pe tub si masoara tensiunile care vin la integrat dupa aceia montezi tda8177f...

Link spre comentariu

am adus tda 8177f, l-am pus in tv, inlocuit celelalte, etc...VDP3116 NU SCOATE IMPULSURI DE CADRE absolut deloc.CI TDA8177F era in scurt total... :smt067 :smt068 :smt070 :smt071 :smt096are cineva vdp-ul asta?

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări