Sari la conținut
ELFORUM - Forumul electronistilor

cablu usb otg home made unde gresesc?

ady000

Postări Recomandate

sunt undeva la tara si mi am spart telefonul vreAu sa l folosesc ca hot spot ma chinui sa fac un cablu otg nu reusesc..... pun niste poze cu lipiturile care leam facut ,dar nu schiteaza nimic poate e vreu electronist sa ma ajute .multumesc.mufa microusb mai are un papucel care e masa cred pe partea din spate
Am vazut tutoriale pe internet dar mufa mea micro usb are altfel pinout ul

telefonul se numeste allview viper s ..e posibil sa nu suporte otg?

post-186159-0-10477600-1445333086_thumb.jpg

post-186159-0-59762100-1445333174_thumb.jpg

post-186159-0-94409500-1445333238_thumb.jpg

Editat de ady000
Link spre comentariu
  • Răspunsuri 11
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

• ady000

5

• gabiz_ro

4

• Asi

2

• adicontakt

1

Top autori în acest subiect

Imagini postate

Din foto 2 pare ca ai legat verde la gnd.Cablul OTG face telefonul host nu client pe USB.Deci cu un cablu OTG poti conecta un mouse,tastatura,stick (stocare externa) ,un stick de date etc.Asa nu il poti conecta la PC.

Link spre comentariu

Din foto 2 pare ca ai legat verde la gnd.Cablul OTG face telefonul host nu client pe USB.Deci cu un cablu OTG poti conecta un mouse,tastatura,stick (stocare externa) ,un stick de date etc.Asa nu il poti conecta la PC.

imi explici te rog ce trebuie sa fac si unde sa lipesc.multani

imi explici te rog ce trebuie sa fac si unde sa lipesc.multani

vreau sa conectez un mouse ca sa activez hot spot etc

Link spre comentariu

Uite aici cam cum se face.http://www.s-config.com/ouya-support-otg-cable/La tine difera mufa microusb.Acolo e una ce folosea USB norma,doar pinii 1,2,3,5E posibil ca pinul 4 sa nu fie accesibil sau e cel de pe spate sau unde ai lipit negru acum e de fapt pinul 4 si cel de pe cealalta parte e masa.Initial cablul cum avea lipite firele? Daca asa cum le-ai pus tu acum rosu,alb,verde,negru atunci firul ala suplimentar care l-ai pus tu acolo il dezlipesti de la verde (acum poti face o proba,vezi daca e detectat de PC pe USB,daca e OK mergi mai departe) deci firul ala dezlipit de la verde,ramane lipit la negru un capat si celalalt il lipesti la pinul de pe partea cealalta a mufei.

Link spre comentariu

Uite aici cam cum se face.http://www.s-config.com/ouya-support-otg-cable/La tine difera mufa microusb.Acolo e una ce folosea USB norma,doar pinii 1,2,3,5E posibil ca pinul 4 sa nu fie accesibil sau e cel de pe spate sau unde ai lipit negru acum e de fapt pinul 4 si cel de pe cealalta parte e masa.Initial cablul cum avea lipite firele? Daca asa cum le-ai pus tu acum rosu,alb,verde,negru atunci firul ala suplimentar care l-ai pus tu acolo il dezlipesti de la verde (acum poti face o proba,vezi daca e detectat de PC pe USB,daca e OK mergi mai departe) deci firul ala dezlipit de la verde,ramane lipit la negru un capat si celalalt il lipesti la pinul de pe partea cealalta a mufei.

la mufa micro usb asa erau lipite nu leam schimbat deloc..pinul de pe partea cealalta e masa ....integrat in carcsa de fier a mufei ..asa ma gandeam si eu ca lipseste un piciorus ...am stricat 3 cabluri pana acu...imi luam 1 de pe net dar imi trebe urgent sunt la tara si pana ajunge aici dureaza si costurile sunt mari al 5 lea pin lipseste la mine..ori e masa?

Editat de ady000
Link spre comentariu

Atunci probabil intre verde si negru daca vei razui cu grija vei gasi si pinul lipsa.E mai subtire de obicei dar cum trebuie lipit la masa e usor.Dezlipesti negru si raschetezi cu ceva finut plasticul,vezi daca dai de pin.Ai verificat in mufa si si toti pinii,5 adica.

Link spre comentariu

Atunci probabil intre verde si negru daca vei razui cu grija vei gasi si pinul lipsa.E mai subtire de obicei dar cum trebuie lipit la masa e usor.Dezlipesti negru si raschetezi cu ceva finut plasticul,vezi daca dai de pin.Ai verificat in mufa si si toti pinii,5 adica.

in interior sunt..toti revin dupa ce razuiesc cum ai zi tu .ms

lam gasit unde rebuie sa l lipesc ...de ala negru?

Editat de ady000
Link spre comentariu

Ma intreb oare daca merita efortul de a face un cablu de 12lei.

Am lipit multe mufe si cabluri jack/DIN/rs232/bnc/etc.. dar mufele usb sunt turnate si in lipsa unei carcase demontabile e mai mare deranjul si e doar temporar acel cablu (fara carcasa, e fragil si daca te uiti la el)

Link spre comentariu

Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu

Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.

Creează un cont

Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!

Înregistrează un nou cont

Autentificare

Ai deja un cont? Autentifică-te aici.

Autentifică-te acum

• Creează nouă...

Informații Importante

Am plasat cookie-uri pe dispozitivul tău pentru a îmbunătății navigarea pe acest site. Poți modifica setările cookie, altfel considerăm că ești de acord să continui.Termeni de Utilizare si Ghidări