Vizitator Cocos Adrian Postat Octombrie 20, 2015 Partajează Postat Octombrie 20, 2015 Buna ziua, De o saptamana am avut alternatorul ars, l-am schimbat ieri, dar cand am incercat sa pun pozitia nu se aprinde nimic.. Am zis ca e de la bec, dar am observat ca atunci cand pun pozitia( pe spate merge, pe fata nu) si apas pe frana se stinge lumina din bord, ceasul se aprinde( nu merge ceasul cand pun contactul) si se aude un ”clanț” la cutia cu sigurante din stanga volanului. Ce se poate face? Mai mult ce pot face eu?(verificare fir de masa.. ceva?). Multumesc. Schema tabloului electric.. poate as putea sa verific ceva de aici? http://www.daciaclub.ro/index.php?s=aa60be243bc934b354ecf6dd1d8e43ea&act=Attach&type=post&id=38995 Link spre comentariu
Vizitator ArtaN Postat Octombrie 20, 2015 Partajează Postat Octombrie 20, 2015 (editat) aveti un bec pe spate la pozitie si stop pe frana pus invers verificati acolo ori pe stanga ori pe dreapta stima! Editat Octombrie 20, 2015 de ArtaN Link spre comentariu
dancostea2002 Postat Octombrie 22, 2015 Partajează Postat Octombrie 22, 2015 (editat) vezi si mufele de sub bord ale instalatei,oxideaza de la umezeala si creeaza probleme din astea. Editat Octombrie 22, 2015 de dancostea2002 Link spre comentariu
Postări Recomandate
Creează un cont sau autentifică-te pentru a adăuga comentariu
Trebuie să fi un membru pentru a putea lăsa un comentariu.
Creează un cont
Înregistrează-te pentru un nou cont în comunitatea nostră. Este simplu!
Înregistrează un nou contAutentificare
Ai deja un cont? Autentifică-te aici.
Autentifică-te acum